2008-05-21 14:24:55

Halihóóó, újra itt!

Tudom, kicsit megkésve írok, de azt hiszem elég indokolt az elmúlt hónapok elmaradása, már ami a blogomat illeti. De annál több élményről tudok most beszámolni.

Kezdeném egy jó hírrel. MEGJELENT az 5. lemezünk, HOSSZÚ AZ ÚT címmel!! Juhéééjj!
Szerintünk egy nagyon jó, és erős lemez lett. Legalábbis pont olyan lett, mint amilyet elképzeltünk, mind zeneileg, mind pedig image-ileg (lemezborító, fotók, stb..).
A lemez 11 felvételt tartalmaz, és egy kis odafigyeléssel meglepetés is érheti a kíváncsi hallgatót. Úgyhogy mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe!
Zeneileg csak annyit változott, amennyit mi is, és a trend is. Előszeretettel használtuk az élő hangszereket, de a tőlünk megszokott elektronikus hangzás is helyet kapott.
Első alkalommal használtunk élő dob felvételt, amit Roli játszott fel. Csak hogy hasznát is vegyük neki.. természetesen szuper lett.
Azonkívül a dalok szerzésében ugyancsak részt vett Makai Zoltán kinek nevéhez fűződik pl. a HAJNAL című dalunk is. Vagy pl. a nagy kedvencem Szűcs Norbert, aki az ébredj mellettem, valamint a Szívvel lélekkel című dalunkat is alkotta. De vannak új szerzők is a lemezen, ilyen pl. Várszegi Ákos (Frakk) aki a help együttes egyik oszlopos tagja volt, és Major Eszter, aki olyan előadóknak írt szöveget, mint Zséda, Tóth Gabi…és sorolhatnám. Szóval ők voltak a szövegért felelősek, kiegészülve a jól bevált Szabó Ágival, és Zsolti szövegeivel. Persze Zsolti ugyan úgy, mint az előző lemezeinken is, szerzett dalokat is, ugyanúgy, mint a kisöcsém Kis Tibor is. Két dallal beszállt a férjecském Rolcsi is. Annyi mindent tudnék írni a lemezünkről, de azt gondolom, ha megvásároljátok, ti is megtapasztaljátok. Talán érthető a lelkesedésem, hiszen tartalmas és hosszú út, vezetett idáig. Szóval nagyon nagyon örülök ennek a lemeznek!
És ami még tetőzte az örömünket, hogy már most megvannak azok a visszajelzések, amiért érdemes volt ennyit dolgoznunk!
Egy ilyen visszajelzés az is, hogy idén 2008-ban is jelöltek lettünk a VIVA COMET legjobb együttes kategóriában. Nagyon örülünk a 3. jelölésünknek is. Ezért megkérlek téged is, aki ezt a blogot olvasod, hogy küldj ránk egy szavazatot, ha időd és lehetőséged engedi, a 1794-es sms számra a következő tartalommal: COMET GROOVEHOUSE . Előre is köszönjük.
Minden más információ ezzel kapcsolatban, és a továbbiakban is a www.groovehouse.hu –n megtalálható.
Képzeljétek idén lett a groovehouse 10 éves. Öregszünk mi is.
Nagyon gondolkodunk egy nagy jubileumi koncert létrehozásán, mert szeretnénk veletek, és a rajongóinkal együtt megünnepelni ezt a 10 évet! Ti szeretnétek??? Örülnék, ha segítenétek nekünk ebben a döntésünkben, hiszen fontos, hogy egy olyan dolog legyen, amibe ti is részt vehettek, velünk együtt.
Más!
Klipforgatás! Folytatom azzal!
A klipre több elképzelésünk is volt. Ezt a sztorira értem!
Azt tudtuk, hogy sztoris klipet szeretnénk, amiben nekünk is van némi szerepünk, de nem olyan mértékben, hogy az már átlépjen egy olyan határt, ami már távol áll tőlünk. A színészek jeleneteiben pont ezért, csak egy pár másodpercig szerepelünk! Azt gondolom ezzel ki is merítettük a színészi vénánkat.
A sztorit Zsolti, illetve Tokay Péter (a rendező) közösen álmodta meg.
A klipben szereplő férfit egyértelmű volt számunkra, hogy Babicsek Bernát fogja megtestesíteni. Többek között azért is, mert nekünk egy profi színészi tudásra, és nem utolsó sorban egy jóképű srácra volt szükségünk.
A lány kiléte okozta azonban a legnagyobb fejtörést, mert eredetileg egy Távol-keleti származású hölgy volt az elképzelésünkben.
Hogy miért??? Mert szerettük volna a Tűz és Víz-et még úgy is ábrázolni, ahogy két különböző kultúra találkozik egy párkapcsolaton belül.  
A szerelemnek pedig teljesen mindegy, hogy kik között születik meg!
Azonban hiába kerestünk, nem találtunk ilyen színész hölgyet, ezért a választás Bátyai Évire esett, aki természetesen nem távol keleti származású, de ennek ellenére remek színésznő!!
Utólag nem is bánjuk, hogy így alakult, hiszen remekül játszották mindketten a rájuk írt szerepet!
Most ezúton is küldök nekik egy hatalmas nagy KÖSZÖNETET!!
A klipet a Pixel film csapata készítette Tokay Péterrel az élen.
Több helyszínen forgattunk. Az első nap az Andrássy úti Goa Cafe-ban kezdődött.
Én ott találkoztam először a stábbal, ami elég furi volt, hiszen előtte sosem forgattunk velük.
A csapat azonban fiatalokból állt, ezért gyorsan összerázódtunk velük. Így utólag nagyon nagyon élveztük a velük való munkát. Szerintem nem ez volt az utolsó.
Ahogy megérkeztem, már nagyban készült Évi sminkje, illetve frizurája is. Nagyon helyes lány, úgyhogy nem volt szükség a sza.ból várat építeni J. Bernátot meg épp kedvenc Stylistunk (Ivancsó Kriszta) vette kezelésbe. Teljesen átvarázsolta őket, mint ahogy minket is.  Az ott készült felvételek gyorsan lezajlottak.. Ezt követően rohantunk át Budaörsre, hogy a lakás jeleneteket felvegyük.
Amint átértünk a stáb bele is csapott a munkába és egészen éjfélig meg sem álltak a munkálatok, csak egy pizza evés szakította meg a felvételt!
Én a vége felé leléptem, hiszen a mi forgatási napunk a másnap volt, hiszen a lakásban csak egy nyúlfarknyi szerepem volt! Muszáj volt, hogy másnapra kipihenten érkezzek, ami többé-kevésbé sikerült is… de inkább kevésbé…
A mi helyszínünk a tököli reptér volt. Másnap elég korán ott kezdődött a nap.
Majd elkezdtek „dolgozni” rajtunk a szépítészeink, a fodrász és a sminkesünk.
Itt azért már volt mit vakolni :-), mert a kevés alvás megtette hatását. De szerencsére összejött nekik. Legalábbis remélem, ti is így látjátok. Ha nem akkor így jártam…. :-)))
Szóval. Míg lelkesen készülődtünk, addig a stáb sem tétlenkedett, a zenekaros felvételeket elvégezték a zenészeinkel. Szegények szétfagytak a nagy hideg hangárban, amit csak egy repülőgép „bélelt” ki. De szerencsére a felvételek kicsit „melegítették” a csapatot.
Utána jött a mi részünk, ami már gyorsabban ment, persze nem azért, mert annyira profik vagyunk, (persze azért is :-))), jobban inkább a megengedett idő határa miatt sietnünk kellett.
De megoldottuk….
Majd az utolsó helyszín a lemezkiadónk egyik irodája volt. Ott már csak Bernátot várta egy rövidebb forgatás. Utána már csak bezuhantunk az ágyba, mert ez a két nap hihetetlen fárasztó, és egyben izgalmas is volt. Nagyon jó volt profi emberekkel dolgozni. És a végeredménnyel is meg vagyunk elégedve. Pont olyan amilyenre vágytunk és amilyet szerettünk volna. Tehát a köszönet a Pixel Film stábjának is jár!!! :-)

És végül, de nem utolsó sorban a kérdéseitekre válaszolva…
Novokrescsenszkov Vikinek üzenem, Mexikó gyönyörű volt nagyon élveztük! (bár itt csak ketten voltunk Rolival, Zsolti csak kivitt minket a repülőtérre!) Ezért így utólag is nagy köszönet a STORY-nak! Legközelebb júliusban utazunk Olaszországba egy kis pihenőre.
Ha valaki odajön hozzám, mindig szívesen fogadom, hiszen annak csak örülök, ha szeretnek! :-) Egyáltalán nem zavar. Úgyhogy te is oda jöhettél volna…

Kedves Judit, Breki, és Vera!
A korábbi blog bejegyzéseim valamelyikében megtalálhatjátok a kérdéseitekre a válaszom!
Szia Salome!
Egyenlőre nem gondolkodunk örökbefogadáson!Egyenlőre nincs rá szükségünk! :-)

Drága Nagy Imréné Marika!
Nagyon meglepett, amit írt, és egyben el is szomorított. :-(
Sajnos sokszor olyan embereknek adjuk a bizalmunkat, és a barátságunkat naivan, akik ezt meg sem érdemlik.
Ez az eset is pont ezt bizonyítja!
Én elég érzelmes, és egyben érzékeny ember vagyok, ezért még így ennyi év elteltével is szíven ütött, mivel 2 olyan „barátról” beszélünk, akik valamikor fontos szerepet töltöttek be az életemben, és ami valahol még mindig fájdalmas pont lelkem mélyén. Legfőképpen a hölgy!! Hihetetlen érzés még így utólag is, hiszen akkor én valóban azt gondoltam, hogy őszinte barátság köt össze minket! Tévedtem…
Hálásan köszönöm, hogy írt, hiszen ezek csak megerősítettek abban, hogy helyes döntéseket hoztam annak idején! És valószínű semmi sem véletlenül alakult úgy, ahogy alakult.
Még egyszer köszönöm.
Millió puszi

Szia Szami!
A plasztikai sebészem neve Dr. Pap Péter ( www.pap-plasztika.hu )
Itt minden info fent van!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az esküvői kedves üzeneteket, valamint minden egyes hozzászólást a blogomhoz! Tartsátok meg jó szokásotokat! :-)
Hamarosan újra jelentkezem, és remélem jó hírekkel szolgálhatok!
SZAVAZZATOK RÁNK!! VIVA COMET 2008! :-)

KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Millió puszi mindenkinek

JUDY


Írta: judy_story
Címkék:
Értékelés: 4.96 Hozzászólások: (0)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 0
Név:
E-mail cím:
Két szám összege: egy meg tizenkettő =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 11 meg 3 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007