2007-12-03 14:59:27

Sziasztok Kedves Blogosok!

Újra itt, hosszú idő után. Kicsit elmaradtam a blog írással, de nekem elhihetitek, hogy meg volt az ok. Megígérem, hogy most nem lesz olyan hosszú regényem, mint az előző, mert gondolom, mire mindenki végig olvasta, addigra lement egy nap is. :) Bár hagytam rá elég időt…. :))

Na szóval, hol is kezdjem. Amióta férjhez mentem, mindenki azzal hív fel, (főként újságok, tv-k), hogy milyen a házas élet, és mikor jön a baba?! Nahát ettől már kivagyok… Mintha valaminek is változnia kellett volna. Sztem semminek. Pont azért esküdtünk meg, mert úgy volt jó a kapcsolatunk ahogy volt. Most meg van róla egy papír is, ami talán egy kis biztonsággal több érzést ad, de úgy egyébként sztem semmi különös. Meg hát nem is kell hogy változzon, nekem így tökéletes ahogy van. Egyébként remélem hamarosan jöhet a baba is, csak előtte jön egy új lemez!! Amivel kicsi megcsúsztunk, mert hát az elmúlt hónapok, kicsit leterhelté tették a napjainkat. Hiszen az esküvő szervezősdi nem kis energiát igényel, főként akkor ha jót szeretnél szervezni. És hát a miénk jó volt… :))
De visszatérve az 5. lemezünkre, sztem nagyon-nagyon jó lesz. A jövőhét folyamán éneklem fel, hiszen … ja a lényeget majd elfelejtettem. Azért nem készült még el sajna, mert nekem volt egy kis torok bajom, amit valójában orvos nem minden esetben tud orvosolni.
Egy kissé le stresszeltem magam, sok minden összejött, és hát ez a fránya stressz, rátelepedett a torkincámra. De szerencsére én magam orvosoltam, méghozzá egy kis pihivel.
A jövő heti story külön kiadásban erről bővebben olvashattok, utána természetesen én is mesélek sokat. Addig nem szeretném lelőni a poént. :) Most szeretnék inkább olyan aktualitásokról beszámolni, ami az 5. lemezünkhöz kapcsolódik.
Főként arról, hogy ma elkészítettük azokat a fotókat, amik közül a lemezborító fotója is ki lesz választva. A Képeket mint mindig Klinszky Gábor készítette. A gyönyörű sminkemet Horacsek Ági, és a vagány frizurámat nem más, mint Kocka! De majd meglátjátok úgy is.
Nekem nagyon tetszett, de Rolinak is bejöttem, úgyhogy annyira szarul nem nézhettem ki. :)
Bár ő elég elfogult. DE az az igazság, hogy mindenkinek tetszettem és kész. :))
Nagyon izgalmas, de egyben fárasztó is volt. Hiszen reggel 9-től, egészen este 8-ig tartott. De persze jól bírtuk a gyűrődést, mert hát lassan 3 éve annak, hogy az utolsó albumunk megjelent. Úgyhogy már vártuk nagyon.
Annál is inkább, mert az elmúlt időszakban, míg nem jártam felétek, sok minden történt.
Többek között új stylist segíti kialakítani az új image-unkat, ami egyben egy új ruha márkával jár. Mint tudjátok, főként azok, akik követték több éve a pályafutásunkat, hogy kb. 5 évig egy ruhamárkának szenteltük az „arcunkat” ami persze egy jó együttműködés volt. Azért csak volt, hiszen mint írtam, teljesen kicserélődtünk. :)
Ami a vicces az egészben, hogy az új stylistunk egyben a régi is. Ugyanis ő volt az előzőhelyen is, akitől rengeteget tanultunk az öltözködésről. Aztán „elhagyott” minket, de szerencsére, ha nem is rövid időn belül, de szépen lassan követtük őt oda, ahová átigazolt,  ahol épp most már vagyunk is! :) Ezt jól megaszontam. :))) Az új stílust a Blend of america ruhái segítik kialakítani, Ivancsó Krisztina stylist remek szakember hozzáértése segítségével, amit így, ezúton is szeretnénk neki nagyon-nagyon megköszönni. :)Visszatérve a fotózásra, rengetegszer öltöztünk át. Most legfőképpen olyan rucikban pózolhattunk, ami kicsit nőcis, elegáns, ugyanakkor laza és vagány egyben. Természetesen a Zsoltié nem a nőcis vonalat képviseli, annál inkább a pasis, ami szerintem tök jól áll neki. Ezt persze csak így a háta mögött, nehogy teljesen elszálljon magától. :) Remélem hamarosan ti is láthatjátok, mert már nagyon izgulok, hogy vajon nektek hogy tetszik-e?!
De persze ne azt képzeljétek, hogy olyan szinten változott a stílusunk, hogy ránk sem lehet ismerni??! Mert háát neeem.. A ruha stílusa olyan, amivel mi is tudunk azonosulni, és természetesen szívesen is viseljük. Jut eszembe a fotózáson ott volt a favotit (TV2) vmint a VIVA TV-től Ada is a Vivatrend-el, amit fogalmam sincs hogy mikor közvetítik, csak szólok hogy egyszer csak biztosan lesz. :) Úgyhogy ott is láthattok egy kis ízelítőt a fotózásról. Reméljük, hogy hamarosan forgathatjuk az első videóklippünket is a lemezről, amit mi is izgatottan várunk, mert még azt sem tudjuk, hogy melyik dalra esik a választásunk. :)
Na lassan túllépem az ígért mennyiségemet, és még nem is válaszoltam azoknak, akik lassan 5 hónapja várják a válaszomat a kérdéseikre.
Mindenek előtt mindenkinek nagyon köszönjük a sok kedves, és egyben bíztató hozzászólásaikat az esküvőnkkel kapcsolatban, nagyon kedves tőletek, köszönjük szépen.

Kedves Szandi! Melyik fogyókúrás izé-bizére gondoltál?? Írd meg az email címed, és ott lebeszéljük.
 
Szia Pisti! Nagyon köszönjük, hogy szereted a zenénket, és amit legfőképpen értékelek benned, hogy a zenei irányzatod, ami kicsit távol áll a mi stílusunktól, függetlenül kedveled a zenénket. Sokszor úgy érzik az emberek, hogy a teljesen különböző stílusok nem férnek meg egymás mellett, vmint ciki, egy olyan stílust favorizálni, ami számára, az ő irányzatának ledegradáló. De ennek nagyon örülök, hogy te épp úgy gondolod, mint ahogy én is. :) Persze ezt ne vegye magára senki. Ezt általánosságban írtam. És sajnos ebből van a több. De Pistiből csak egy van, és ezt csípjük benne. :) Csók. Nagyon köszi.

Kedves Breki, Vera, és Mary! A szöveg a következő volt: "Ajándékon ne törd fejed, háztartásunk régen teljes. Ágynemű vagy edény helyett jobban jönne néhány bankjegy!"
Hát ez volt. Remélem, tudtam segíteni. Aztán ha bármi kérdés van, csak szóljatok, mert még elég frissen élnek bennem az infók. :)) A www.groovehouse.hu –ra is írhattok! Pusz, és sok sikert, és boldogságot a házasulandóknak!

Drága Gina! Kicsit valóban el vagyunk tűnve, de ez mondhatjuk úgy is hogy ez a vihar előtti csend! Nem sokat kell már várnod, mert jövő év elején itt az 5. album!! És ha minden jól megy, akkor jön az új videoklipp még idén! Szia

A kisbabás sztorira nem reagálnék, de nagyon köszönöm a hozzászólásokat, édesek vagytok, hogy ennyire aggódtatok értem! Szerencsére nem volt miért!!!
Köszönöm minden rendben van, volt, és biztosan lesz is velem ilyen téren! Pusz

Kedves Suzy nagyon köszönöm szépen. Azt hiszem az a legjobb bók, ha nőnemű lénytől érkezik!! :) És ez egyben megtisztelő is. Köszönöm még egyszer. Puszi

Jaj, és el ne felejtsem! December 6.-án fergeteges Mikulás napi élő koncertet tartunk az Old man’s ((Bp.1072 Akácfa u. 13.,asztalfog. tel.:061/322-7645) nevű szórakozóhelyen! Gyertek, mert hatalmas buli lesz!


Írta: judy_story
Címkék:
Értékelés: 4.84 Hozzászólások: (7)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 7
Encsi

Helló...!!!
Jöjjön már az új album!!! alig várom már!!!Bár ennyi idő után még mindíg napi szinten hallgatom az "Ébredj mellettem"-et,ez valami hihetetlen,nem tudom megunni:) Köszi nektek,hogy ilyet hoztatok létre!!! Remélem még nagyon sokáig nem akartok széthullani,mint sok együttes...nem örülnék neki:( Nagyon szeretlek titeket!!!
2008-02-29 18:48:31

Dóra

Szia Judy!!
Szeretem a zenédet, sok sikert kívánok Neked az élet minden területén


2008-02-16 11:32:06

Őry László

Szia Judy!
Nagyon jó albumaid vannak neked, kár hogy balrsetett szenvedtél, amikor meg hallottam akkor majd nem sirni kezd tem
2008-01-29 18:17:09

zsuzsa

Szia Judy!
Nagyon örülünk annak, hogy a Vajdaságban is fellépsz- meghirdették már, amit Te itt Jugoszlávia-ként irsz, Moravica, illetve Bácskossuthfalva, febr.9.- nagyfiam szülinapja, (ő úgygondolom, ott lesz, de mi idősebbek.... )
Szóval sok sok szerencsét, sok rajongót, és további (legalább) ilyen szintű dalt kivánok. Az eddigiek szuperok ! (Nekünk pedig marad a net, a Tv, rádió, a cd, Ti fiatalok pedig szórakozzatok jól ! )
2008-01-14 14:17:07

Katyus

Csatlakozom Nikihez ;) :)
Na csók :)
2007-12-07 11:55:48

Gina1992

Szia Judy!Kössz hogy válaszoltál.Pussy!
2007-12-07 10:16:55

Nikusz

Kedves Judy!En biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszik majd az uj "külsötök", az uj rucik, hiszen Nektek minden jol all:P:P:)) Legyetek jok, millio pusza
2007-12-05 08:58:45

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhét meg hat =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 12 meg 19 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007