2007-08-24 16:53:33

Az esküvőm részletei

Sziasztok Blogosok! Sok-sok idő után újra köztetek! Rengeteg minden történt velem az elmúlt hetekben, sőt hónapokban. Azt hiszem egy részét ti is tudtátok követni, még úgy is, ha nem volt publikus. De mielőtt belekezdenék az élménybeszámolóba először is válaszolok a kérdéseitekre.

Esküvői fotókat itt nézegethettek >>

Legelsősorban szeretnénk megköszönni a sok szép és jó kívánságaitokat, megpróbáljuk betartani őket. Azoknak is akik velünk együtt „bosszankodták” végig az esküvőnkkel kapcsolatos sajtó hercehurcát. Remélem a pozitív végeredmény mindenkinek mosolyt csalt az arcára. Csak úgy, mint a miénkre!!

Lexikének üzenem, hogy nem a média kizárásáról volt szó, csupán csak nem szerettünk volna sajtóhadjáratot az esküvőnkön. A kettő nem ugyanaz. Kijelenthetem, hogy a Story éveken keresztül a legkorrektebb volt hozzám, mint ahogy most is, ezért volt jelen!!!

Drága vagy Dius, köszönjük, hogy együtt éreztél velünk! Szerencsére bejött a drukkod.

Kedves Baba! Igazán örülünk, hogy már ennyi idősen aktívan részt vehetünk a kisfiad altatásában (remélem nem azért mert unalmasnak találja?!). Hamarosan jön az új lemez!!

Szia Mercedes! Valószínű én is nagy izgalomban húzhattam a bal kezére a gyűrűt, ami persze nálunk sem jelentett gondot. Sőt mi több Roli azóta is cserélgeti, hol a jobb, hol pedig a bal kezén hordja a gyűrűjét. Puszi
 
Hello Evy! De véletlenül pont zenész! Miért?!

Kedves Mariann! Valóban több generációs házat keresünk. Természetesen érdekel. Hol van helyileg?

Kedves Marcsy! Sajnálom hogy nem jött össze a békéscsabai buli, remélem legközelebb bepótolhatjuk! Puszi

Szia Szabina! Az új album remélem hamarosan meg fog jelenni. Szeptember vége a terv. Reméljük összejön. (www.groovehouse.hu)

Kedves Oros Anikó! Küld el az email címed a weboldalunk fórumán!

Kedves Varga Kati! Ha tehetem minden állatkán segítek, remélem nektek is tudok. Vegyétek fel a kapcsolatot a managerünkel. Az elérhetőségét megtaláljátok a weboldalunkon! Üdv.: Judy

Szia Ádika! Egyenlőre még csak Roli készíttetett tetkókat. Hogy milyet, azt majd meglátod a legközelebbi klubtalin, amit szeptemberre tervezünk. Bővebb infó az olalunkon.
Hát szépen lassan megválaszoltam mindenkinek (remélem) a kérdéseit. Úgyhogy bele is vágok rögtön a közepébe..

Korábban írtam nektek, hogy készülünk valamire, amit akkor még korainak találtunk kiteregetni. Jobban mondva szerettük volna ha minél később lát napvilágot. Hogy miért?! Mert éreztük, azaz tudtuk, hogy az így is nehéz szervezkedések mellett nem lett volna könnyű ellenállni a média hadának. Aminek - hozzáteszem - erőteljesen szerettünk volna…. Legalábbis az esküvő utáni napokig.

És itt szólt közbe egy napilap címlapja. Épp esküvői ruhapróbán voltam a Daalarna szalonban, ( www.daalarna.hu ) mikoris hívott a managerem: Tibi, hogy elújságolja a rossz hírt.
Felhívta őt egy „kedves” újságíró ismerősünk (akire mindaddig azt hittük, hogy emberséges), hogy kezében tart egy esküvői meghívót. Természetesen a miénk volt. Választás elé állította, hogy vagy nyilatkozunk, vagy az egész meghívó tartalmát közzéteszi az újságjuk hasábjain!

Valójában nekünk egyik sem volt szimpatikus. A hölgy modortalansága miatt nem is tudtunk egyezségre jutni, mivel egyoldalú ajánlatot tett. És persze nem is értettem, hogy miért nem lehet ez az esemény csak a miénk?! Miért kell ezt mindenáron kiteregetni? Miért jó ez nekik?! Amit a mai napig nem értek, hiszen, semmi olyan folytatással nem tudtak szolgálni az olvasóiknak, ami kézzelfogható lenne. Szóval teljesen érdemtelenül szakított meg egy „kapcsolatot”. Én nem értem a lényegét, de bizonyára már ők sem.
Természetesen a cikk megjelent a meghívó tartalmával!
Ezek után jött a nagy gondolkodás, hogy mitévők legyünk, ha már úgy alakult ahogy alakult.
Gondolkodtunk helyszín, időpont, és minden más változtatásán. Persze a nyári időszakban egy jobb helyen, úgy mint a Petneházy lovas csárdában (www.petnehazy.hu)  is már telített volt minden időpont.
Amik még szabadok voltak, azok meg a meghívott vendégeinknek nem feleltek volna meg. Szóval bajban voltunk.
Aztán mégiscsak az eredeti időpont mellett döntöttünk, szerencsére jól! Persze nagy-nagy segítségünkre volt minden percben, a szervezésben, és persze a lelkiekben is a managgerünk Bognár Tibi is, aki nélkül képtelenek lettünk volna mindezt véghez vinni.. Köszi Tibcsi mindent.

Nagy-nagy izgalommal teli, eseményekben dús napokkal vártuk a NAGY napot!
Többek között volt előtte 2 nappal egy leány-, és egy legénybúcsúnk!
Ne kérdezzétek mi volt… :-))) mert nem emlékszem… :-))
Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Ott voltak a legjobb barátnőim, sajnos nem mind. (Mivel Szolnokon is él egy, aki épp terhes, és sajnos nem tudott ott lenni, csak lélekben).
Ott volt, Körmike, Ídi, Gabi, Kata, a volt managerünk Adri, Dina, Zsuzska, Margó, és asszem ennyien voltunk csak. Ha nem akkor bocs. :-))
„Kedves” feladatokkal készültek, és teszteltek, hogy méltó vagyok-e az asszonysorsra!

Kezdetnek egy penetránsan ciki pólót vetettek fel velem. A pólóra felfestették hatalmas betűkkel hogy „ELKELT JUDY!”. Hát viccesen éreztem magam benne. Na de ami ezután jött, az volt csak az igazán mókás. Idegen emberekhez kellett odamennem és pénzért rájuk kellett sóznom egy pár petrezselymet. Teljesen hülyének néztek. Majd írnom kellett egy sms-t Rolinak az álltaluk kiválasztott szavak felhasználásával. Gondolhatjátok milyen szavak voltak?!.. :-)) Barom, pestisjárvány idején, trutymós, sajtreszelő, ásó kapa nagyharang. Hát ezek voltak… De megoldottam. Persze Roli nem értette mire ezek a „szép” szavak 2 nappal az esküvőnk előtt. Na persze mivel ő sem volt a helyzet magaslatán, ezért Zsolti válaszolt helyette. Ők nem messze tőlünk (Római-parton) iszogattak és úgyszintén próbálták Rolit belevinni a „jóba”. Szerencsére nem sikerült nekik. :-)

Majd egyszer csak megjelentek mindannyian egy hegedűssel aki jobbnál jobb dalokkal kényeztetett minket. Bár a hegedűje kissé furán szólt, de nekünk akkor már tök mindegy volt. :-))) Aztán közösen folytattuk a bulit. Jól sikerült.
Olyannyira hogy másnap fel sem tudtam állni. Na, és hozzá teszem, hogy még nem volt minden elintézve a 27-i esküvőre. Szerencsére anya jött az „életmentő koktéljával”, ami nem sokat, de segített egy kicsit. Majd amikor már hatott a gyógyszer nekilódultam a városnak. Ez este 5 óra körül lehetett.
Inget kellett Rolinak vennem, meg magamnak egy KÉK harisnyakötőt, meg még egy-két apróságot. Utána még hazaérve ültetésrendet kellett írnom, mert már rég el kellett volna küldenem a helyszínnek, hogy tudják a terítést rendezni. Hajnal 4-ig írtam… Volt olyan meghívott, aki még a lagzi napján variált azzal, hogy most kivel jön, vagy hogy egyáltalán jön-e. Nem volt egyszerű. Ez volt a legfárasztóbb feladat. TÖBBET SOHA! :-))

Hát így telt a lagzi előtti pár napom. És hát elérkezett a várva várt nap! Persze reggel 10-kor még mindig ment a variálás az ültetéssel… Aztán csak megoldódott nagy nehezen.

Na, indulhattunk. 12 helyett sikerült 13 órára odaérni. Már ott várt a csodásan feldíszített terem amit, Jávor Kata vezénylésével a Golden group  ( www.goldmester.hu ) díszített fel a nagy napra! Olyan gyönyörű volt, hogy ezt leírni nem lehet! Úgyhogy aki még csak most készül házasodni, merem ajánlani bárkinek!

Azon kívül már várt rám a sminkes Pádár Detti, aki a Viva televízió sminkese, valamint Katrenák Juci (  www.hairclub.hu ) a fodrász, na és sok mindenki más is..  Furi és még mindig felfoghatatlan volt számomra, hogy mi történik velem. Mindenki körülöttem sürgött forgott, mindenki csak azzal foglalkozott hogy aznap én legyek a legszebb! Nagyon jó érzés volt. Még mielőtt nekikezdtünk volna a szépülésnek, el kellett próbálnunk, hogy hogyan fogunk bevonulni a lovakkal, mivel lovakkal érkeztünk meg. Kissé megborították a koreográfiát a lesifotósok. Ugyanis a próbánál egy teljesen más utat tettünk meg, míg az éles bevonuláson ugyanezt már nem sikerült. Kár. Ezt sajnáltam nagyon. A hívatlan fotósokat is megvendégeltük egy pohár pezsgővel. Igaz, nem jöhettek be a helyszínre, de az utcáról próbálkoztak elcsípni egy-két pillanatot a ceremóniáról. Nem sok sikerrel.  Majd jött a szépülés. Végre hozzákezdhetett a fodrász, és a sminkes is. Eközben Roli is készült egy másik szobában. A koszorúslányok is nagy izgatottan szépültek. Az ő hajukat Dóczi Zsuzska csinálta, aki a managerünk kedvese.  Nagyon csinik lettek. Ja igen. A koszorúslányok szintén a leánybúcsús barátnéim egy részéből állt. Ídi, Körmi, Gabi, és az említett szolnoki barátném, Orsika kislánya Enikő, és Benes Anita, az esküvői ruhatervezőm kislánya: Sára alkotta. Nagyon csinik voltak. Anita gyönyörű ruhákat tervezett nekik is, hogy harmonizáljanak az én ruhámmal. Nagyon dögösek voltak a ruhák, beleértve az enyémet is! Kár hogy csak egyszer hordható darab. Persze nem a minősége miatt csupán az alkalmiassága miatt. Bár ki tudja, lehet, hogy egy Story partyra még belibbenek benne… :-)))

Na, és szépen lassan elkészültünk. Már csak a cipellőm hiányzott. Akkor még elképzelni sem tudtam, hogy hogyan fogok benne járni, nemhogy mulatni. Köztudott hogy a Jennifer Lopez ( www.pantherfootwear.hu ) által tervezett cipők nem a lapos sarkukról híresek. Viszont gyönyörűek, és a magas sarok ellenére még kényelmesek is. Én már csak tudom, hiszen átmulattam bennük egy egész éjszakát. Mindeközben fotósunk, Váradi Tamás (www.eskuvoifotok.hu) minden pillanatot sikeresen megörökített. Gyönyörű képeket készített!!! Szerencsére videóból sem lesz hiány, hiszen Varga Márk és stábja (www.2igen.hu) gondoskodott hogy semmi se maradjon le. Visszatérve, miután megvoltunk a „tatarozással” :-) jöhetett a várva várt pillanat, az IGEN kimondása…

Persze mielőtt odaálltunk az oltár elé, két csodásan szép ló hátára is ráülhettünk. Tulajdonképpen az ok, amiért ezt a módját választottuk a bevonulásnak, az az állatszeretetünk. Nagyon szeretjük mind a ketten a lovakat is, mi több, Zsoltinak a társamnak is van egy lova pont ott a Petneházyban, aki miatt így megszerettük őket. Valójában ez illett az elképzeléseinkhez. Nagyon különleges és mutatós is volt mindemellett, egyszóval nem bántuk meg.

Majd kifelejtettem mindezek előzményét, a lánykikérést, amit Németh Kristóf barátom, kedvenc sorozatom egyik főszereplője vezényelt le. Gondolom sejtitek, miért rá esett a választásunk!? Mi több, az egész esküvő menete az ő kezében volt, hiszen ő volt a ceremónia mesterünk! Nagyon megható volt. Ott eltörött a mécses nálam is…. De azt kell hogy mondjam, a szülőknél, mi több némely meghívott vendégnél is.

Visszakanyarodom a bevonuláshoz… Először bekísérte Rolit az édesanyja, majd utána rózsaszirmokat szórva vonultak a koszorús lányok, majd jöttem én apa karján. Nagyon izgi volt. Majd jött egy gyönyörű szertartás, az IGEN, a gyűrűk, egy csók, egy szülőköszöntő, sok-sok galamb, és természetesen rengeteg jókívánság vetett véget a ceremóniának. Annyira izgultam, hogy a gyűrűt Roli bal kezére húztam. Még jó, hogy nem pont az erősebbik keze volt, mert hát lehet fel sem ment volna rá. A gyűrűket mi is ott láttuk először, mert az előtte való napokban már nem volt időnk elmenni értük. De így még izgibb volt. Úgyhogy a tervezője, Nagy Gertrúd az Affianced üzlet ötvösmestere ( www.affianced.hu ) is nagy izgalommal várta a reakciónkat. Persze azért jóval az esküvő előtt már készítettek egy próba példányt, hogy nehogy ne legyen valami jó. Mert - hozzáteszem - ezt a gyűrűt, miután elkészül, nem lehet szűkíteni és bővíteni sem. Úgyhogy pontos méretek kellettek. Pont olyan gyűrű, amilyet elképzeltünk! Gyönyörű. Köszi Gerti.

Ja igen.. a csokordobást, és a harisnyakötőt majd kifelejtettem. Volt küzdelem. Az összes facér csaj, és facér azaz nőtlen pasi ott állt, és várta a pillanatot, hogy elkaphassa a csokrot, illetve a harisnyakötőt. Hármójuknak sikerült. A harisnyakötőt gyerekkori barátom, Geri kapta el, a csokrot, ami kettéesett Ídi, és Tekknőné Adri kapta el! Háát remélem hamarosan ott lehetünk a lagzijukon!!!! Kívánom nekik tiszta szívemből!

Na, mindezek után jöhetett a BULI!!! Itt már semmi „kötelező” nem volt, ami a csövön kifért/belefért! A vacsora alatt Bangó Endre és zenekara szolgáltatta az aláfestő zenét. Hihetetlen hangulatos volt. Bár én keveset ettem, mert nem sok időm volt rá, de az nagyon fincsi volt. Szerencsére volt és lesz is rá alkalmam, hogy egyek máskor is a finom főztjükből, mert az kihagyhatalan. Majd jöhetett az igazi lagzi hangulat, amiről Gönczi Gábor és a Smile együttes gondoskodott! Kegyetlen volt. Gábor olyan show-val kápráztatott el minket, hogy még reggel 7-kor sem tudtuk abbahagyni a mulatozást. Hálásak vagyunk nekik ezért, hiszen nincs buli jó zene nélkül. Úgyhogy most már mindenhová követjük őket! (www.smileshowtime.hu)

Persze míg ők picikét pihentek, váltotta őket az igazi cigánymuzsika, Bangóék. Nagyon király volt! Persze a mulatozásról még Zsolti (g.h) is tudna mesélni. Azt kell hogy mondjam, a 10 évünk alatt így még nem láttam! Táncolt, mulatott…. Vicces volt, de jól állt neki.  Kár hogy nem látom így sűrűn… Persze nem csinálnék belőle alkeszt, de a hangulatát el tudnám viselni mindig. :-))))
Majd jött a torta egyenesen a Rembrandt cukrászdából. ( www.rembrandtcukraszda.hu ) Na az volt csak igazi update. :-)) Rendkívül finomra és persze különlegesre sikerült, hogy pont olyan Roli-Judy-s lett, olyan kis vicces. Nem egy szokványos menyasszonyi torta volt.

A menyasszonytáncot Mc Hawer és a Tekknő ( www.hawer.hu ) húzta, akik ezeréves barátaink! Nem volt olyan vendég, aki ne akart volna egyet pörgetni rajtam. Természetesen a jó zene hozta meg az emberek kedvét… na és remélem a szép menyassszony is dobott rá. Nagyon örültünk mikor Miki (Tekknő) barátunk felajánlotta, hogy nászajándékként fellépnek a lagzin, hiszen nagyon szeretjük őket, és szerencsére rajtunk kívül mások is élvezték a produkciójukat. Legutoljára Gerivel, és Zsoltival táncoltam.. Gondolhattam volna, hogy készülnek valamire. De most az egyszer nem bántam. Hiszen következett az elrablás pillanata. Hát mit ne mondjak, megkönnyebültem, mert akkor már alig bírták a lábaim.

Azután átöltöztem a szintén Anita által tervezett menyecskerucimba, és JLo cipőjébe. Nem hétköznapi darabok voltak… A pink és az almazöld keveréke dominált. Természetesen Roli nem virított ciklámen ingben, de azért ő is átöltözött egy szép almazöld ingbe. Csinik voltunk. Mikor bevonultunk, látszott egy-két szemen, hogy csak ezért a pillanatért vártak olyanok is, akik már fáradtak voltak, és mentek volna aludni. Persze éreztük, hogy megérte nekik, mert gyönyörű ruhákat terveztek ránk. Nagyon tetszett nekünk is.

Utána természetesen folytatódhatott a buli hajnalig. Volt minden… Elvis Presley személyesen, a Beatles, és még Roli is beszállt egy dal erejéig a ACDC-be. Persze mindezt a Smile zenekar elevenítette fel számunkra. Tök jó buli volt, és hetedhét országra szóló lakodalom. Kár, hogy vége lett.

Aztán szépen lassan reggel 9 körül ágyba is kerültünk. A többi nem publikus. Nem is tudom, hogy meg tudom-e egyszóval fogalmazni, milyen is volt ez az egész esküvő?! De talán mondhatni egy megvalósult ÁLOM volt. Visszahoznám azt a napot. Örömmel gondolunk mindketten 2007. július 27-ére… Szerencsére rengeteg kép vissza hozza számunkra ezeket a gyönyörű pillanatokat, ami nem engedi feledtetni sem eme jeles napot az életünkben.
Ezúton is szeretném megköszönni azoknak, akik tettek azért hogy ez a nap létrejöjjön, és nektek is, akik részt vesztek az életünkben ilyen mód, hogy volt türelmetek végigolvasni életünk legcsodálatosabb és egyik legboldogabb napja részleteit. Remélem vissza tudtam idézni mindenkinek, ha nem is a teljes, de egy olyan töredékét az életünknek, hogy lélekben ott tudott legalább egy kicsikét lenni velünk. Nagyon szépen köszönjük.

Hát „röviden” és „tömören” ennyi volt… az esküvő, és előtti napok, és pillanatok! Remélem pár webcímmel tudtam olyanoknak segítséget, illetve ötletet adni, akik még csak most készülnek a NAGY napra.
Rögtön másnap, azaz még aznap, alvás után indultunk Olaszországba. De ha azt most elkezdeném leírni végetek lenne. De ígérem legközelebb azzal kezdem. Jó?
Na meg már álmos vagyok, és vár rám holnap is egy fotózás, és egy Viva interaktív!
Legyetek jók, millió csók.

Nagy-Kis Judit (Judy) :-)  (milyen furi…még mindig…)

Esküvői fotókat itt nézegethettek >>

(Egyébként 2007. augusztus 28. 21:00-kor hatalmas élő koncertet tartunk az Old Man’s Music Pubban (Bp.1072 Akácfa u. 13.,tel.:061/322-7645). Annál is inkább gyertek el, mert itt ünnepeljük majd Zsolti születésnapját! Hatalmas buli lesz!!!!)


Írta: judy_story
Címkék:
Értékelés: 4.72 Hozzászólások: (8)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 8
Bári Szandi

Kedves Judy!!!
Én sokot olvastam már a blogjaidból és láttam egy fogyikúrás izé-bizét,hogy azt nem-e tudnád vmilyen módon meg írni nekem,ha megtennéd nagyon megköszönném:D
Ja és szoktam írni neked az oldalatokon a fórumba az "Üzenj a Groovehouse-nak" résznél csak még nem válaszoltál de remélem itt fogsz majd de amúgyis nagyon türelmes vagyok :D
És még azt szeretném kérdezni hogy mikor jösztök legközelebb Kazincbarikára mert az előző koncik nagyon jók voltak úgyhogy már nagyon várlak titeket!!!
És nagyon nagy rajongód/rajongótok vagyok és csináltam is egy füzetet rólatok :D :D :D
És ha majd egyszer eljösztök Barcikára és a koncert után egy lány a kezedbe fog nyomni egy spirál füzetet amin ti vagytok rajta emlékezz rá hogy az én voltam:D
Sok puszika Szandi(remélem elolvasod amit írtam és válaszolsz rá,előre is köszike)
2007-11-10 02:47:54

Szandi

Kedves Judy!!!
Én szoktam írni az oldalotokon a fórumba,az üzenj a Groovehouse-nak résznél, csak még sajna nem válaszoltál de türelmes vagyok :)
Azt szeretném meg kérdezni ,hogy mikor jösztök Kazinbarcikára koncertezni mert nagyon jó volt a nyári is meg a szeptemberi is!!!Egyébként nagy rajongód vagyis rajongótok vagyok kezdtem is egy füzetet rólatok ha majd jösztök Barcikára koncertezni akkor ha lesz alkalmam megmutatom neked,illetve nektek,és ha majd egy lány a kezedbe fog nyomni egy spirál füzetet emlékezz rá hogy az én voltam :) :D
Puszi és majd ha tudsz lécci válaszolj!!!
Szandi

2007-11-09 22:47:12

Pisti

Halika Judy, kelet Slovákiábol , Tiszacsernőbő írok, Pistinek hívnak és nagyon teccik a zenétek főleg a ,,Ha ujra látom,, az bomba jo dal föleg aza rész amikor a végefelé aszt énekeled hogy /de ugy kivánom, a szó a számon - hiába már. . . ./ Én is jáccok 1 bandában itt Slovákiában de más stílusu zenét Punk-Rockot , sajnos éppen Szepsiben jáccottunk Augusztus 18.-án a Tankcsapda előtt és nemtudtam elmenni a Sárospataki bulitokra. Aszt szeretném megkérdezni hogy nem készültök e ide Slovákiába valamikor jáccani. Köszi . . . küldök 1 videot a koncertünkröl www.youtube.com/watch?v=Pu-Mb5HxIbo&mode=related&search=
2007-10-20 19:22:18

Colett

Csodálatosak vagytok! Örülök, hogy minden ennyire jól sikerült nektek! Mesébe illő story. Szép volt minden és remélem az is marad örökre. Minden jót kívánok nektek. Pusza! :)
2007-09-04 07:30:43

Hundra

Kedves Judy! Megérdemelted! És egymást is megérdemliktek! Legyetek nagyon-nagyon boldogok! Puszi
2007-08-29 14:11:08

Gina1992

Judy.A leírtak alapján nagyon jó buli lehetet!Nekem a petrezselymes story naon bejött!:-)Pussy
2007-08-28 19:52:41

Hajnalne Bódis Márta

Gratulálok,csodálatos esküvőd volt. Legyetek nagyon boldogok.Márti
2007-08-28 10:02:00

Denise21

Nagyon széek vagytok! Annyira összeillő pár vagytok, hogy remélem örökké tart a boldogságotok és az egymás iránt érzett szerelmetek! Sok boldogságot és sok egészséges gyermeket kívánok nektek tiszta szívemből!
2007-08-27 18:59:43

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: négy meg tiz =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 5 meg 1 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007