2007-07-11 20:16:55

Bécsi kirándulás

Sziasztok! Megkésve bár de törve nem, újra itt vagyok.Kicsit szanaszét vagyok, azért jövök mostanában ennyire ritkán. Ne haragudjatok. Na meg nem sok minden történik, hiszen folyamatosan készítjük az új lemezt.

Viszont a múlt héten becsömörlöttünk, és úgy gondoltuk, hogy kirúgunk a hámból. Azaz, nem teljesen így van, hiszen ez már pár héttel ezelőtt le volt szervezve, mert hogy Zsoltié megleptek minket egy Ponk koncert jeggyel. Nagyon örültünk neki, hiszen ahová csak tudunk, megyünk utána, mert nagyon nagyon kedveljük. Tehát már napokkal előtte terveztük, hogy hányan megyünk, hánykor indulunk, stb..

Teljes lázban égtem, már a koncert előtti napon, mikor is hív Zsolti, hogy Pink betegség miatt lemondta a koncertet. :-)

Teljesen elszomorodtam, mert hát annyira, de annyira vártam. Na és akkor jött a managerünk ötlete, hogy mi lenne ha ettől függetlenül beülnénk az autóba, és kimennénk Bécsbe csavarogni, ha már úgy is erre szántuk ezt a napot.

Persze mindenkinek volt kedve. És persze megérte. Tök jó volt, úgyhogy meg is beszéltük, hogy ezt megismételjük máskor is! Hatan mentünk. Jött Lola, Tibi a managerünk, Zsolti, Miki barátunk, Roli, és én. Nagyon jókat nevettünk, sétálgattunk, vásároltunk, kávézgattunk, meg minden ami jött. Egyszóval fergeteges volt. Én már alig várom a legközelebbi kiruccanást. Készültek képek, úgyhogy hamarosan felkerülnek az oldalunkra (www.groovehouse.hu ).

Aztán persze vissza a „szürke” hétköznapokba… :-)

Mostanában járunk futni, csak hogy kicsit karban tartsuk magunkat, remélem meg lesz az eredménye. A kutyákkal kiugrunk a gátra, és 3km-t oda, meg 3km-t vissza megteszünk, persze ők kifáradhatatlanok. Mindenesetre még a közérzetünk is jobb. Úgyhogy minden szempontból csak ajánlani tudom mindenkinek.

Holnap megyünk Rolival Lőrincibe, meglátogatni a nagyszüleit, meg a keresztszüleit. Remélem fel tudok kelni, mert a korán kelés nem az erősségem. :-)

Aztán este meg megyünk egy tetováló stúdióba, mert van egy-két javítani való amit már jó rég tervezünk, csak hát sok programhoz kevés az időnk. Nem egyszerű összehozni. Na de majd holnap. :-)

Most viszont elköszönök, mert korán kelek, de ígérem, nem leszek sokáig távol. Hozom az új „híreket”, és beszámolok mindenről.

Mindenkinek minden jót. Millió Puszi

JUDY

 


Írta: judy_story
Címkék:
Értékelés: 4.78 Hozzászólások: (8)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 8
Evelin

Szia Judy!
Gratulálok az esküvődhöz és sok boldogságot kívánok Nektek!! Sok puszi!!!
2007-08-21 23:29:30

Dorci

Gratulálok az esküvőhöz! Nagyon szépek és meghatóak voltatok! A képeket látva otthon sírtam. Sok boldogságot Neked és Rolinak!
2007-08-13 11:52:57

Vanda

Gratulálok az esküvődhöz.Sok boldogságot!
2007-08-13 09:43:59

kzsankó

Szya Judy én nagyon szeretlek téged. Nagyon jó az összes lemezed. Mindenhól tök jól mutatkozól.
2007-08-12 19:15:17

Baba

Szió!
Gratulálok az esküvőhöz, sok boldogságot!Büszke vagyok arra, hogy kitartó és okos nő vagy! Soha ne add fel magad, és maradj meg nekünk! Az 1 éves kisfiam a ti zenétekre alszik el minden délután, és imádja! Köszönöm a szép altatást nekted!Millió puszi! Baba
2007-08-10 12:46:13

SOMOGYI SZILVIA

SZIA!!!GRATULÁLOK AZ ESKÜVŐTÖKHÖZ!!!SOK BOLDOGSÁGOT NEKED ÉS ROLINAK!!!PUSZIL EGY RÉGI RAJONGÓD:SZILVI
2007-08-09 14:15:51

SOMOGYI SZILVIA

SZIA JUDY!BÁRCSAK NEKEM IS LENNE ANNYI AKARAT ERŐM MINT NEKED!SEHOGY SEM BIROK LEFOGYNI!A FUTÁS SZÓBA SE JÖHET NÁLAM!GYEREKKEL VAGYOK ITTHON.TUDSZ VALAMI EGYSZERŰ OTTHONI FELADATOT?PUSZI,NAGYON SZERETÜNK!VIGYÁZZ MAGADRA!!!!!
2007-07-30 13:12:51

Katyus

Na én ne járjak így sose veletek Csajos, mint Te P!nkkel :)))
2007-07-12 21:54:45

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhat meg hét =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 2 meg 20 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007