Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Judy blogja » Könyvről, karrierről, fogyókúráról
2007-05-10 17:33:18

Könyvről, karrierről, fogyókúráról

Kedves Blogos Barátaim! Kimondhatatlanul örülök, hogy ilyen sokan írtok nekem, rengeteg erőt és önbizalmat adtok ezzel!

Persze nem mintha nem lenne elég…. :-) Csak azért a plusz mindig több! Szóval senkinek sem árt. :-)

Bár volt olyan mikor nem volt, de én azt gondolom, hogy egy olyan helyzetben amiben voltam megbocsájtható.

Egyébként nem vagyok egy depis alkat….szerencsére.

Azt hiszem azért tartok ott ahol tartok! Ezt imádom magamban. :-) Ennek rengeteget köszönhetek.
Erről jut eszembe. Tegnap este pont a könyvemmel kapcsolatban találkoztam az egyik legjobb barátnőmmel, és neki egy ismerősével, aki rengeteget tud nekem segíteni a könyv megírásában. Ugyanis a fejemben megvan minden, ezt már csak papírra kell vetnem..

Azt gondolom, hogy közel 10 év elég ahhoz hogy leírjam a balesetem, és annak körülményeinek, valamint a gyógyulásom történetét.

Valójában azért nem sikerült eddig megírni, mert mindig beleszaladtam a „jóba”!
Rossz embereket bíztam meg a könyvírással, és ezért döntöttem úgy, hogy ha több időbe is telik, de én saját magam fogalmazom meg és vetem papírra gondolataim.

Hát nem egyszerű, hiszen rengeteg „élmény” kavarog a fejemben, és szerencsére már távoliak az események!

Persze ezt nem hiszem, hogy el lehet teljesen felejteni, csupán halványíthatóak a képek!

Szeretném ha ez a könyv sok olyan emberkének lenne segítség, aki most tart ott, ahol én 10 éve voltam, valamint olyan embereknek, akinek kevés akaratuk van, és nem bíznak magukban, mert hiszem, hogy ez a könyv kihozza mindenkiből azt a rejtett tartalékát, amiről nem is tud hogy van.

Mert a megteendő út elején én remélhetőleg egy útmutató leszek számukra!!! És persze mindenkinek, aki kicsit is szeretne több erőre kapni! Bennem van elég! :-)

Hát elöljáróban ennyit a könyvről.

Hogy hogyan lehet énekessé válni?? Roppant egyszerű… :-) Abban az esetben, ha megvan hozzá a megfelelő hang, kitartás, alázat, és tehetség!!
Ez így nem is lenne olyan sok, ha mindenkiben, aki szeret énekelni, meglennének ezek a plusszok!

De sokszor tapasztaltam azt, hogy sok ember egy valamire „fekszik” rá, és azt hiszi ennyi elég. Egy jó hang sem elég a színpadhoz!! Ott tudni kell mit kezdeni magával az embernek. Én nem vagyok egy táncos alkat, viszont megvan bennem más, amivel próbálom ellensúlyozni. :-)

Én rengeteget jártam énekórákra, sokat gyakoroltam. Valamint kiválasztottam magamnak egy „példaképet” akit minden szinten „leszedtem”, és elsajátítottam egy-egy frazírját. Ő annak idején a Brenda Lee volt. Ma már Pinket hallgatgatok! Brendát kipipáltam… :-) Mindig kellenek új kihívások, követni való példák!

Majoros Diánának üzenem, hogy a rekedtség a hangomban egy szerencsés véletlen, mert így születtem. A többi pluszt mint írtam, Brendának és Pinknek köszönhetem! :-)

Kriszti, ha megírod az e-mail címedet, szívesen leírok neked mindent részletesen a termékekkel kapcsolatban, ha érdekel! :-)

A fellépésekkel való kérdésekre a válasz: még mindig www.groovehouse.hu/fellépések!!

Tegnap POPCORN díjátadón voltunk. Rengeteg új arcot láttunk. Pont azt beszélgettük a „régiekkel” hogy mennyire kevesen vagyunk már abból az időből.

Pl. ott volt a Kozmixból Hozsó, Baby Gabi, aztán szinte kifújt. Ennyi. A többiek mind újak voltak. Hihetetlen… Jön az új generáció. De hát ez így van rendjén.

Díjat nem nyertünk, de hát nem lehet minden évben. Mi a JÖVŐRE gyúrunk!! :-)

Képzeljétek! Tisztító kúrán vagyunk, ami azzal jár, hogy kevesebbet eszünk, persze megvan, hogy mit lehet, és mit nem, és miből mennyit.. És mellé rengeteg folyadék!! (VÍZ)

A tegnapi díjátadó egy kisértés volt, de túléltük. A barinőmet kértem meg, hogy hozzon nekünk enni olyat, ami persze nem tilos, és így túléltük!

Ez mindenre jó. Fogyókúrának is, meg persze méregtelenít. Már leadtuk a felesleges kilóinkat. (4kg)

Tök jóóó.

A mai nap sem lesz egyszerű. Rengeteg helyre megyünk. Többek között a VIVA-ba az INTERAKTÍVBA.

Beszélgetünk a 12-ei klubtalinkról. Beszámolunk, hogy mi mindenre számíthatnak a rajongóink. A régiekhez képest mennyivel lesz másabb, és persze az sem utolsó hogy már rég találkoztunk mindenkivel.

De azért itt is leírom, aki nem tudná megnézni, hogy május 12-én szombaton tartjuk a klubtalálkozónkat Budapesten a VII.ker. Dohány u. 28. szám alatt. A kezdés időpontja 14:00, és tart, ameddig tart. De kb. 16:00-17:00-ig.

Rengeteg meglepetésssel, vendéggel, magunkal :-) kedveskedünk. Valamint olyan produkciókkal, amiket csak ott, csak nektek, csak akkor adunk elő. :-) Úgyhogy készüljetek! :-)

Na és persze ma még beszaladunk ide a StoryOnline-ba is egy jóslásra, amit valószínű hamarosan itt is olvashattok majd. Persze én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövőm.
Bár nem mintha e szerint élnék, de én szeretem az ilyesfajta dolgokat. Tök izgi. :-)

És hát a nap zárásaként találkozom a Szili barátommal egy kis csevejre. (shibuya)

Hát mára ennyi, kicsit hosszúra sikeredtem, de észre sem vettem.. Bocs. :-)

Csóóóóóóóóóóóóóóók JUDY


Írta: judy_story
Címkék:
Értékelés: 4.83 Hozzászólások: (9)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 9
Ádi

Szia Judy
Nagyon jó volt a tali!
2007-05-17 09:22:15

Kentucky

Szevasztok!
JOCIKÁM, bár sejtem ezt viccnek szántad, de azért ez ennél jóval komolyabb dolog!! Én egy vállalkozásban dolgozom Judyékkal és azért amit ő, ők csinálnak Rolival az inkább szól az egészségről, mint BESZERVEZÉSRŐL! Ha te részese vagy ennek az üzletnek, és embereket „szervezel be” elég rossz úton haladsz! Ha valaki akkor én igazán büszke vagyok, hogy ezentúl, nem csak hangjával, hanem más területen is segít embereken, és már itt is bizonyítottak! Judy neked meg csóközön, csak így tovább!
Csók!! :)

2007-05-16 01:18:58

Kinga

en is P!nket halgatom nagyon nagyon jo :D
de a konyvedet en is megveszem mar nagyon kivancsi vagyok:D:)
2007-05-14 18:20:03

eperke

Szia CSajszika!

Olyan jó téged olvasni, már a soraidtól feltöltődik az ember lánya. A könyved kész energia bomba lesz!!!!! :D:D:D

Most első alaklommal írok neked, pedig eddig folyamatosan követtem a blogodat! A 10-i írásodban felfigyeltem a fogyidra, méregtelenítésedre, és nagyon szépen kérlek, ha tudsz írj már róla bővebben, akár privátban, fontos lenne!!
Nagyon sok jót kívánok minden téren neked és családodnak!!!

Ne csodálkozz, hogy ennyien vagytok a régi időkből, most látszik meg, hogy ti vagytok az erős maga, és bírjátok a strapát. Amit pedig műveltek az színvonalasés mindneki szereti!!!!!!
Erre méltán lehetsz büszke Csajszika!!!!!

Sok puszika

E/ke
2007-05-13 19:24:22

Kriszti

Szia Judy!
Természetesen érdekel a termék és minden ami van róla, úgyhogy légyszi küldj nekem mindent el róla!
Az e-mail-címem:781229@gmail.hu
A könyvedet is meg fogom venni mert sokszor nem látok kiutat ha valami nehézséggel találom magam szembe és biztos fog segíteni, hiszen te már sok mindenen átmentél sajnos!
Előre is köszi mindent!
Puszi:Kriszti
2007-05-13 06:51:53

Tökmag

szia Judy.Nagyon szeretlek,mint embert,mert őszinte vagy,energikus,és mindig előrukkolsz valamivel.A zenéteket is szeretem,de a 2 éves kislányom Luca még jobban.Nagyon várom a könyved,mert kiváncsi vagyok,hogy csináltad,hogy felálltál a padlóról.Pusza.Tökmag
2007-05-12 18:57:58

fityisz

Judykám! Nagyon nagyon sok boldogságot, az élethez több szerencsét, a közelgő esküvödhöz bőséges gyermekáldást és még azt, hogy tudd, nagyon nagyra tartalalk a kitartásodért, az erődért, mert amin átmentél és kilábaltál .....hát!!!! pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2007-05-12 18:05:05

Jociii

Judy! A termékekröl hosszú prezentáciot tartsál emailben... :-) Kellenek az emberek vazzzegg! :-D Büszke leszek rád ha itt is beszervezel embereket :-)) Nahh csóközön! Pápá:-)
2007-05-12 11:50:59

Katyus

Ehhe Judykám!Látod megy ez neked :)))
jaaa a táncolós dologhoz meg annyit h TUDSZ táncolni, csak tagadod :DD ;)
Na szombaton várom a meglepit!
Csók:)
2007-05-10 20:57:20

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hét meg tizenhárom =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 19 meg 16 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007