Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Judy blogja » Állatok az orvosnál és a menhelyen
2007-05-08 10:23:21

Állatok az orvosnál és a menhelyen

Sziasztok! Újra itt veletek! :-) Túl vagyunk a május 1-ei fellépéseken. Tegnap kellőképpen kipihentük az utóbbi munkával telt napok fáradalmait, mert szűk baráti körben rendeztünk egy grillpartit.

Itt volt Körmi barátnőm, meg a vőlegénye Gyuszi (aki a Mit ér neked című dalunkat írta). Grilleztünk csirkehusit, meg zöldségeket, szóval jól sikerült. Jókat ettünk, meg késő estig „mulattunk”, még szerencse, hogy a szomszédok jól viselik. Szóval ezért keltem ilyen későn.

Tegnap délelőtt elvittük az állataink zömét állatorvoshoz, kaptak oltást, illetve megvizsgálták őket. Az orvos megnyugtatott, hogy teljesen egészségesek, meg nagyon jó bőrben vannak. Mindannyian hősiesen viselték a vizsgálatokat, még Bogyó is, az egyik nyuszink. A másik nyuszit, Foltit a közeljövőben viszem, mivel kicsinyei vannak, és még szoptat, valamint vele együtt a kisnyuszikat, és a kiscicákat is. Zsófi cicát jobban átvizsgálták, még vért is vettek tőle, mert a közelmúltban sajnos a testvére maghalt FIP vírusban, és nála ki kell zárni a betegséget. Már egy vizsgálat kizárta, de biztos, ami biztos rendszeresen hordom, nehogy baja legyen, mert azt nem élnénk túl, a másik cica elvesztése is eléggé megviselt minket. A két kutyám Pierre és Jenny csak oltást kaptak, még Pierre is csöndben maradt, pedig ritka az ilyen hebrencs kutya! :-) Sajnos Jennyt később meg kell műteni, mert van egy zsírcsomó az oldalában, és ki kell operálni, de azt mondta az orvos, hogy nem olyan vészes műtét.

Hajnalban még neteztem, és megtaláltam az új Pink DVD-t, amin a turnénak az a koncertje van, amin mi is voltunk Bécsben. Nagyon jó volt az a buli, még Rolira is nagy hatással volt, pedig ő nem volt egy nagy Pink „rajongó”, de azóta is azt a bulit emlegeti, hogy milyen profi volt, pláne az új dobos...! :-) Úgyhogy ma meg is vesszük gyorsan a DVD-t. :-)

Erzsike kérdésére válaszolva, így előre nem tudom, mikor megyünk Erdélybe fellépni, de minden információt megtalálsz a már sokat emlegetett www.groovehouse.hu –n. :-) Ugyanez szól Barbynak is! :-)

Most készülünk az öcsémékhez babázni, meglátogatjuk Kelét, alig várom, hogy megölelgessem. Olyan gyorsan nő, hogy észre sem veszem, és már öcsém nyomdokaiba lép, már ha zenész akar majd lenni.

Ja! Majdnem elfelejtettem, tegnap még voltunk egy állatmenhelyen is. Fotózás volt. Be nem mertünk menni, mert elhoztuk volna az összes kutyát. Így is alig tudtam otthagyni azokat a kutyákat, amiket kihoztak, különösen sajnáltam egy tacskó keverék kutyust. Valószínű a gazdája nagyon sokat bánthatta, mert annyira félt, meg látszott a szomorúság a szemében. Ha tehettük volna, elhoztuk volna őt is meg mindegyiket, de Pierre meg Jenny nem tudom, hogy fogadta volna, meg annyi kutyusnak az udvar is kicsi. Remélem ezzel a fotózással azért segítettem picit ezeken az állatokon, és minél előbb jó gazdira lelnek. A fotókat egy szentendrei újságban jelentetik meg, illetve azt hiszem fent lesznek a menhely honlapján is.

Ma is megyek egy menhelyre Érdre, szintén fotózásra, kicsit nehezen viselem, látván a gazdátlan állatokat. Ez megjelenik a Maxima újságban, remélem itt is tudok segíteni, ha másra nem is, de erre jó a népszerűség! :-)

A lényeg hogy ma is van mit intézni, és még a céges ügyben is rohangálunk Rolival. Továbbra is pörgés. :-)


Írta: judy_story
Címkék:
Értékelés: 5.00 Hozzászólások: (4)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 4
Éva

Kedves Judy !
Nagyon szeretjük a zenéteket ! Rendkívül szimpatikus, ahogy a saját állatkáitokkal bántok, és próbáltok az eldobott, menhelyen lévő kutyusoknak is segíteni. Köszönjük nektek! Sok sikert és boldogságot kívánok, megérdemlitek! Puszil: Éva
2007-05-11 08:40:54

Szabina

Szia Judy! Nagyon szeretem a zenéteket!:)) Én is imádom az állatokat és örülök, hogy vannak még olyan emberek, mint te vagy, hogy az állatok megsegítésén fáradoznak!:) Én is zenélek és ezúton szeretnék nektek sok sikert kívánni és még nagyon sok lemezt! További sok sikert és fellépést: Szabina
2007-05-11 08:25:13

Kriszti

Szia Judy!
Nagyon szeretem a zenéteket, meg azt, hogy ilyen nagy állatvédők és állatbarátok vagytok.Én is állatbarát vagyok, meg állatvédő is!Ahol tudok én is segítek az állatokon, hiszen ők olyan védtelenek és ránk vannak teljesen utalva!
Ja és azok az egészségügyi termékek érdekelnének amikkel foglalkoztok!
Légyszi írj róla valamit!
Köszi és puszi: Kriszti
2007-05-08 12:46:33

Andrea

Szia Judy! Nagyon nagyra tartalak, hogy megpróbálsz segíteni az állatokon. Én is támogatok egy állatotthont, munkával, ennivalóval, mikor mire van szükség. Nagyon jó lenne, ha eljutnánk odáig, hogy a sintértelepeket felváltják az állatotthonok. Igazi helyük az állatoknak egy gazdánál lenne, de ha erre nincs lehetőség akkor legalább ennyi jót megadhassunk nekik. Az igazi megoldás persze az kóborállatok számának csökkentése lenne, ivartalanítással. De erre, még sajnos, sok ember azt mondja, hogy kegyetlenség. Inkább kihozzák a bébiket az otthonokba vagy egyszerűen elássák őket. De nem akarok propagandázni. Örülök, hogy vannak ilyen hírességek is, akik a környezetükkel is foglalkoznak és népszerűségükkel támogatnak nemes ügyeket. További sok sikert: Andrea
2007-05-08 12:30:56

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhárom meg három =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 20 meg 1 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007