2007-05-02 11:01:55

Válaszolok

Sziasztok! Éljen május elseje..! :-) Hamarosan jönnek értem a többiek, persze ha el tudok készülni, és akkor még talán el is fogunk időben indulni. :-) De azért próbálok még pár mondatot írni.

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan látogatjátok és olvasgatjátok a blogom. Ezért válaszolgatok a kérdéseitekre is. Először is kérdezte Gyuszi, hogy mivel foglalkozunk a zene mellett. Nos kérdésedre a válaszolva egy olyan vállalkozásunk van, amely mind egészségügyileg, mind anyagilag megoldást tud nyújtani az emberek
számára. Mi azért kezdtünk bele, mert az életben jobb több lábon állni, és ez egy második biztos alap, a jövőt tekintve. Folyamatosan növekszik, mert mindig jönnek új kihívást és megoldást kereső emberek, akiken jó érzés, hogy úgy tudunk segíteni, hogy közben magunkon is segítünk.

Persze ez nem azt jelenti a médiában megjelentekkel ellentétben, hogy a Groovehouse megszűnik, sőt gőzerővel dolgozunk az ötödik lemezen, mint ahogy ezt már korábban is említettem. Ha ez bővebben érdekel, írj a www.groovehouse.hu honlapon a kontakt címre, vagy a fórumra, ott nagyon szívesen bővebben kifejtem neked.
 
Kerinek üzenem, hogy a lemezeinket nagy bevásárló központokban (pl.: Cora, Tesco, Auchan stb.) lehet kapni, még az egészen régieket is. Amennyiben sehol nem találnád, a május 12-i klubtalálkozónkon (bővebb információ a www.groovehouse.hu-n), hozzá tudsz jutni. Örülök, hogy a zenénk ilyen hatással volt, vagy van az életedben rád. Ha picit is segítettek a dalaink, már megérte! :-) Remélem ez így marad a jövőben is. :-)
 
Azért vagyok nagy bajban, mert azóta, amióta utoljára írtam, szinte semmi új nem történt velem, mert gyakorlatilag kocsiból ki, kocsiba be mozdulatsorból állt az életem. Folyamatosan fellépni voltunk és ma is megyünk. Úgyhogy nézzétek el nekem, ha most picit szegényesebbek a soraim, melyeket lassan zárok is, mert itt vannak értem, és itt toporzékolnak nekem az ajtóban, hogy "elkésünk siessek már"! :-) Így jobb, ha lépek hamarosan!

Ja és még annyit, egy kis helyesbítés. A legutolsó felírásomat helyesbíteném, csütörtökön nem a csak csajokban leszek látható, hanem a sima RTL Reggeliben.

Ha lemegy ez a fellépés sorozat, gazdagodok egy csomó új élménnyel és ezt meg is osztom veletek.

Hamarosan jövök! :-)
 
Puszi: Judy

 


Írta: judy_story
Címkék:
Értékelés: 4.83 Hozzászólások: (7)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 7
dani

szia judy! voltam kint kedden a majálison az első sorban ültünk a barátnőmmel és ő felmutatta a képeteket egy lapon. imádunk benneteket. a barátnőm szobájában a falon csak a ti képetek van és már annyi van a falán rólatok hogy egy csöpp hely sincs rajta. te vagy a példaképe. olyan szeretne lenni mint te. le fogja a haját is vágattni mint úgy ahogy neked van. a klubtalálkozón is ott lesz. üdv: dani és dia
2007-05-09 12:18:47

Anita

Szia Judy.
Nagyon szeretlek titeket és azt szeretném kérdezni,hogy mikor jöttök Halásztelekre vagy a közelébe.
Nagyon jó volna talizni ujbol veletek mert amikor utoljára találkoztunk csináltunk ugyan közös képeket de sajnos azok nem sikerűltek nagy bánatomra.
Válaszodat előre is köszönöm.Sok puszi.Anita.
u.i:sok sikert a családalapításhoz!!!
2007-05-07 18:59:54

Majoros Diána

Hogyan lehet énekessé válni? Gyönyörű hangod van, nem csak a lemezeiteken, hanem élőben is! Nagyon tetszik a hangodban,hogy annyira jól tudsz rekeszteni,ha érted mire gondolok!?
Két éve gyereknapon Nagykörösön voltatok fellépni,és annyira örültem,hogy végre láthatlak és hallhatlak élőben. Pár méter válsztott el tőled,kaptam dedikált képet. Az összes számot kívülről énekeltem veled együtt. Nagyon tetszett.hogy bár késésben voltatok,ennek ellenére nem voltatok nagyképűek,mindenkinek dedikáltatok,akinek csak tudtatok.
És élőben ugyanolyan gyönyörű szép vagy,mint a tévében és a képeken! Hihetetlen de igaz. Nem tudom miét írják ezek a mocskos pletykalapok,hogy depis vagy sokszor,szerintem ezek csak hülyeségek.Imádom a zenéteket és szívszélütést kaptam majdnem mikor azt a hírt hallottam , hgy szétválik a csapat!
Bár megérteném,hiszen te is szeretnél családot,gyereketet! Te is imádod a kutyákat,mint én!Én szeretnék egyszer egy németjuhász kutyát,ez az álmom! Különben cukrásznak tanulok,és jövőre ballagok. Egyépként nagyon ,de nagyon csinos vagy,én is szeretnék ilyen vékony és csinos lenni mint te! Remélem, válaszolsz rá,és h,hogy beszélhetek veled egyszer élőben!
Csináljatok még sok ilyen jó számot: Puszi
2007-05-07 18:54:41

v.kormendi

Szia Judy!Voltam Majálison és nagyon boldog voltam.És én énekesnő akkarok lenni.
2007-05-06 20:06:30

Varga Ildikó

Szia Judy/
Én egy 45-éves anyuka vagyok,imádom a dalaidat,és nagyon sokra tartalak,hihetetlen erő és kitartás van Benned,tisztellek.Kívánok Neked boldog életet.
Egyébként példát mutatsz nekem,mert én most nagyon nagy bajban vagyok,és megpróbálok olyan erős lenni,mint Te,mert a kislányomat nem engedem,hogy nélkülözzön akkor sem,ha belepusztulok.A Te példád rá,hogy erős akarattal le lehet győzni mindent.Köszönöm,hogy erőt adsz nekem,rám fér.Énekelj még nagyon so
Sok szeretettel:Ilduskklassz dalt,mert zene nélkül szegényebb lenne az élet mindenkinek.
2007-05-06 08:37:37

Kriszti

Szia Judy!
Nagyon szeretem a zenéteket és a blogod is szuper!Az érdekelne, hogy az egészségügyi termékeket amikkel foglalkozol, hol lehet megszerezni?Ja és még annyit, hogy tisztellek és becsüllek az állatokhoz való viszonyod miatt, mivel én is nagy állatbarát és állatvédő vagyok.
Sok sikert továbbra is és sok puszi:Kriszti
2007-05-06 07:08:08

Nyári Szilvia

Nagyon tetszik a számaitok!Mikor jöttök Pápára?Puszi!Sziszi
2007-05-03 18:55:03

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: nyolc meg kilenc =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 13 meg 3 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007