VÁLASSZ: -

2007-05-17 13:39:50

Zsolti és én

Imádok Szolnokon lenni, hiszen ott minden más. Csak lustulás, mamókám fini főztje, kutyázás, cicázás, és persze no meló. :-) Úgyhogy kicsit fel is töltődtem… Rám fért. Hajlamos vagyok lestrapálni, és túl vállalni magam. De hát így vagyok igazi Judy. :-)

Úgyhogy beindult a munka, most hogy újra „itthon” vagyok. Minden napra van valami. A közlekedés szörnyű, nem tom ti hogy vagytok ezzel, de én több órával előbb (próbálok) elindulni az utamra, mert hát Budapesten képtelenség bárhová is odaérni időben. Persze egyszer csak oda érek, csak hát a megszokott 20 perces késésemet egy órásra bővítve. :-) Szeretnek olyankor. :-)

Ma beugrottam a fodrászhoz is. Kicsit megigazította a frufrum. Utoljára én vágtam, mert hát szerencsére (bár ilyenkor nemigen) gyorsan nő a hajam.
 

Holnap reggel jön hozzám Zsolti, mert megyünk a bankba (rabolni :-)), utána meg dumcsizunk egy kicsit. Ugyanis már „rég” taliztunk, mivel hogy Szolnokon voltam. Általában szinte minden nap szoktunk beszélni, de mikor Szolnokon vagyok akkor mindenki kímél…

Szóval beszélgetünk. A készülő lemezünkről, a munkafolyamatáról, meg mindenről ami fontos, meg ami szóba jön.
 

Írta valaki hogy nem szoktam Zsoltiról írni, pedig lenne mit. :-) Napi kapcsolatban vagyunk, szinte mindent megosztunk egymással. Ő hihetetlen hangulatember, de szerencsére én már megszoktam. Tudom kezelni.

Én azt hiszem hogy mindenkinek megvannak a jó, és rossz tulajdonságai is egyben.

Viszont nagyon-nagyon csípem a humorát. Azt űberelni nem könnyű. Nála nincs középút, vagy jókedv, vagy rosszkedv. :-) Ha rossz kedve van meneküljetek!!! Ha jó, akkor fetrengés. :-)

Sokszor megyünk együtt vásárolni, és rengetegszer kéri ki a véleményem külömböző témákkal kapcsolatban. Persze oda-vissza.

Azért nem olvashattok róla sokszor, mert kissé zárkózott a magánéletét illetően. De hát ő ilyen. Ha valami érdekel benneteket, csak kérdezzetek, én mint jó barát, majd kiadom az ő féltve őrzött titkait. :-)

Viszont megsúgom, hogy nagyon jószívű. Sokszor hoz nekem apróbb „vásárfiát”, ha épp olyan helyen jár, és olyasmit, amiről tudja, hogy én örülnék neki. Pl. kaptam már tőle dvd-t, a kedvenc filmemet („Az élet szép”), meg a Pink koncert dvd-jét, apróbb csokikat, és még sorolhatnám…

Szóval megtartjuk. :-)

Szerencsére Rolival is nagyon jóban vannak. Azért ez sem egy utolsó! Így teljes számomra a csapat.

Pénteken megyek stúdióba felénekelni egy-két dalt az új lemezünkre. Én is nagyon kíváncsi vagyok rájuk…

Eddig csak azokat a dalokat hallottam, amit Roli írt, na meg az öcsém. És  persze Zsoltiék dalából is egy párat…

 
Válaszolva a kérdéseitekre: Eperke, nem írtál email címet, ahová el tudnám küldeni a „fogyi” receptem. Én szerencsére tegnap fejeztem be a tisztító kúrám, ezt meg is pecsételtem ma egy fagyival. :-)


Jocinak válaszolva: Igaza van Kentuckynak!!!


Barbikám, itt nehéz lenne a technikai dolgokat leírni, de nagyon szívesen megmutatom, ha találkozunk személyesen. Pl. egy klubtalin, ami legközelebb júliusban lesz. Gyere el! Ígérem megmutizom, és segítek, ha tudok. :-)


Bea és Barby, az új albumunkat augusztusra tervezzük, remélem sikerül betartanunk a határidőket. És persze NEM SZŰNIK MEG A G:H:!!


Sándorné Horváth Ágnesnek és Csernyánszky Brigittának nagy, nagy köszönet. Kedves tőletek, hogy írtatok. Jól esik. Ezek az üzenetek adnak nagyon-nagyon sok erőt! Köszönöm nektek!

A többieknek meg még mindig: www.groovehouse.hu

Hát ma ennyit tudtam írni, ígérem hamarosan újra jövök…

Puszi  JUDYÍrta: judy_story
Címkék: 7
Értékelés: 4.25532 Hozzászólások: ()
2007-05-10 17:33:18

Könyvről, karrierről, fogyókúráról

Persze nem mintha nem lenne elég…. :-) Csak azért a plusz mindig több! Szóval senkinek sem árt. :-)

Bár volt olyan mikor nem volt, de én azt gondolom, hogy egy olyan helyzetben amiben voltam megbocsájtható.

Egyébként nem vagyok egy depis alkat….szerencsére.

Azt hiszem azért tartok ott ahol tartok! Ezt imádom magamban. :-) Ennek rengeteget köszönhetek.
Erről jut eszembe. Tegnap este pont a könyvemmel kapcsolatban találkoztam az egyik legjobb barátnőmmel, és neki egy ismerősével, aki rengeteget tud nekem segíteni a könyv megírásában. Ugyanis a fejemben megvan minden, ezt már csak papírra kell vetnem..

Azt gondolom, hogy közel 10 év elég ahhoz hogy leírjam a balesetem, és annak körülményeinek, valamint a gyógyulásom történetét.

Valójában azért nem sikerült eddig megírni, mert mindig beleszaladtam a „jóba”!
Rossz embereket bíztam meg a könyvírással, és ezért döntöttem úgy, hogy ha több időbe is telik, de én saját magam fogalmazom meg és vetem papírra gondolataim.

Hát nem egyszerű, hiszen rengeteg „élmény” kavarog a fejemben, és szerencsére már távoliak az események!

Persze ezt nem hiszem, hogy el lehet teljesen felejteni, csupán halványíthatóak a képek!

Szeretném ha ez a könyv sok olyan emberkének lenne segítség, aki most tart ott, ahol én 10 éve voltam, valamint olyan embereknek, akinek kevés akaratuk van, és nem bíznak magukban, mert hiszem, hogy ez a könyv kihozza mindenkiből azt a rejtett tartalékát, amiről nem is tud hogy van.

Mert a megteendő út elején én remélhetőleg egy útmutató leszek számukra!!! És persze mindenkinek, aki kicsit is szeretne több erőre kapni! Bennem van elég! :-)

Hát elöljáróban ennyit a könyvről.

Hogy hogyan lehet énekessé válni?? Roppant egyszerű… :-) Abban az esetben, ha megvan hozzá a megfelelő hang, kitartás, alázat, és tehetség!!
Ez így nem is lenne olyan sok, ha mindenkiben, aki szeret énekelni, meglennének ezek a plusszok!

De sokszor tapasztaltam azt, hogy sok ember egy valamire „fekszik” rá, és azt hiszi ennyi elég. Egy jó hang sem elég a színpadhoz!! Ott tudni kell mit kezdeni magával az embernek. Én nem vagyok egy táncos alkat, viszont megvan bennem más, amivel próbálom ellensúlyozni. :-)

Én rengeteget jártam énekórákra, sokat gyakoroltam. Valamint kiválasztottam magamnak egy „példaképet” akit minden szinten „leszedtem”, és elsajátítottam egy-egy frazírját. Ő annak idején a Brenda Lee volt. Ma már Pinket hallgatgatok! Brendát kipipáltam… :-) Mindig kellenek új kihívások, követni való példák!

Majoros Diánának üzenem, hogy a rekedtség a hangomban egy szerencsés véletlen, mert így születtem. A többi pluszt mint írtam, Brendának és Pinknek köszönhetem! :-)

Kriszti, ha megírod az e-mail címedet, szívesen leírok neked mindent részletesen a termékekkel kapcsolatban, ha érdekel! :-)

A fellépésekkel való kérdésekre a válasz: még mindig www.groovehouse.hu/fellépések!!

Tegnap POPCORN díjátadón voltunk. Rengeteg új arcot láttunk. Pont azt beszélgettük a „régiekkel” hogy mennyire kevesen vagyunk már abból az időből.

Pl. ott volt a Kozmixból Hozsó, Baby Gabi, aztán szinte kifújt. Ennyi. A többiek mind újak voltak. Hihetetlen… Jön az új generáció. De hát ez így van rendjén.

Díjat nem nyertünk, de hát nem lehet minden évben. Mi a JÖVŐRE gyúrunk!! :-)

Képzeljétek! Tisztító kúrán vagyunk, ami azzal jár, hogy kevesebbet eszünk, persze megvan, hogy mit lehet, és mit nem, és miből mennyit.. És mellé rengeteg folyadék!! (VÍZ)

A tegnapi díjátadó egy kisértés volt, de túléltük. A barinőmet kértem meg, hogy hozzon nekünk enni olyat, ami persze nem tilos, és így túléltük!

Ez mindenre jó. Fogyókúrának is, meg persze méregtelenít. Már leadtuk a felesleges kilóinkat. (4kg)

Tök jóóó.

A mai nap sem lesz egyszerű. Rengeteg helyre megyünk. Többek között a VIVA-ba az INTERAKTÍVBA.

Beszélgetünk a 12-ei klubtalinkról. Beszámolunk, hogy mi mindenre számíthatnak a rajongóink. A régiekhez képest mennyivel lesz másabb, és persze az sem utolsó hogy már rég találkoztunk mindenkivel.

De azért itt is leírom, aki nem tudná megnézni, hogy május 12-én szombaton tartjuk a klubtalálkozónkat Budapesten a VII.ker. Dohány u. 28. szám alatt. A kezdés időpontja 14:00, és tart, ameddig tart. De kb. 16:00-17:00-ig.

Rengeteg meglepetésssel, vendéggel, magunkal :-) kedveskedünk. Valamint olyan produkciókkal, amiket csak ott, csak nektek, csak akkor adunk elő. :-) Úgyhogy készüljetek! :-)

Na és persze ma még beszaladunk ide a StoryOnline-ba is egy jóslásra, amit valószínű hamarosan itt is olvashattok majd. Persze én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövőm.
Bár nem mintha e szerint élnék, de én szeretem az ilyesfajta dolgokat. Tök izgi. :-)

És hát a nap zárásaként találkozom a Szili barátommal egy kis csevejre. (shibuya)

Hát mára ennyi, kicsit hosszúra sikeredtem, de észre sem vettem.. Bocs. :-)

Csóóóóóóóóóóóóóóók JUDYÍrta: judy_story
Címkék: 9
Értékelés: 4.83334 Hozzászólások: ()
2007-05-08 10:23:21

Állatok az orvosnál és a menhelyen

Itt volt Körmi barátnőm, meg a vőlegénye Gyuszi (aki a Mit ér neked című dalunkat írta). Grilleztünk csirkehusit, meg zöldségeket, szóval jól sikerült. Jókat ettünk, meg késő estig „mulattunk”, még szerencse, hogy a szomszédok jól viselik. Szóval ezért keltem ilyen későn.

Tegnap délelőtt elvittük az állataink zömét állatorvoshoz, kaptak oltást, illetve megvizsgálták őket. Az orvos megnyugtatott, hogy teljesen egészségesek, meg nagyon jó bőrben vannak. Mindannyian hősiesen viselték a vizsgálatokat, még Bogyó is, az egyik nyuszink. A másik nyuszit, Foltit a közeljövőben viszem, mivel kicsinyei vannak, és még szoptat, valamint vele együtt a kisnyuszikat, és a kiscicákat is. Zsófi cicát jobban átvizsgálták, még vért is vettek tőle, mert a közelmúltban sajnos a testvére maghalt FIP vírusban, és nála ki kell zárni a betegséget. Már egy vizsgálat kizárta, de biztos, ami biztos rendszeresen hordom, nehogy baja legyen, mert azt nem élnénk túl, a másik cica elvesztése is eléggé megviselt minket. A két kutyám Pierre és Jenny csak oltást kaptak, még Pierre is csöndben maradt, pedig ritka az ilyen hebrencs kutya! :-) Sajnos Jennyt később meg kell műteni, mert van egy zsírcsomó az oldalában, és ki kell operálni, de azt mondta az orvos, hogy nem olyan vészes műtét.

Hajnalban még neteztem, és megtaláltam az új Pink DVD-t, amin a turnénak az a koncertje van, amin mi is voltunk Bécsben. Nagyon jó volt az a buli, még Rolira is nagy hatással volt, pedig ő nem volt egy nagy Pink „rajongó”, de azóta is azt a bulit emlegeti, hogy milyen profi volt, pláne az új dobos...! :-) Úgyhogy ma meg is vesszük gyorsan a DVD-t. :-)

Erzsike kérdésére válaszolva, így előre nem tudom, mikor megyünk Erdélybe fellépni, de minden információt megtalálsz a már sokat emlegetett www.groovehouse.hu –n. :-) Ugyanez szól Barbynak is! :-)

Most készülünk az öcsémékhez babázni, meglátogatjuk Kelét, alig várom, hogy megölelgessem. Olyan gyorsan nő, hogy észre sem veszem, és már öcsém nyomdokaiba lép, már ha zenész akar majd lenni.

Ja! Majdnem elfelejtettem, tegnap még voltunk egy állatmenhelyen is. Fotózás volt. Be nem mertünk menni, mert elhoztuk volna az összes kutyát. Így is alig tudtam otthagyni azokat a kutyákat, amiket kihoztak, különösen sajnáltam egy tacskó keverék kutyust. Valószínű a gazdája nagyon sokat bánthatta, mert annyira félt, meg látszott a szomorúság a szemében. Ha tehettük volna, elhoztuk volna őt is meg mindegyiket, de Pierre meg Jenny nem tudom, hogy fogadta volna, meg annyi kutyusnak az udvar is kicsi. Remélem ezzel a fotózással azért segítettem picit ezeken az állatokon, és minél előbb jó gazdira lelnek. A fotókat egy szentendrei újságban jelentetik meg, illetve azt hiszem fent lesznek a menhely honlapján is.

Ma is megyek egy menhelyre Érdre, szintén fotózásra, kicsit nehezen viselem, látván a gazdátlan állatokat. Ez megjelenik a Maxima újságban, remélem itt is tudok segíteni, ha másra nem is, de erre jó a népszerűség! :-)

A lényeg hogy ma is van mit intézni, és még a céges ügyben is rohangálunk Rolival. Továbbra is pörgés. :-)Írta: judy_story
Címkék: 4
Értékelés: 5.00000 Hozzászólások: ()
2007-05-02 11:01:55

Válaszolok

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan látogatjátok és olvasgatjátok a blogom. Ezért válaszolgatok a kérdéseitekre is. Először is kérdezte Gyuszi, hogy mivel foglalkozunk a zene mellett. Nos kérdésedre a válaszolva egy olyan vállalkozásunk van, amely mind egészségügyileg, mind anyagilag megoldást tud nyújtani az emberek
számára. Mi azért kezdtünk bele, mert az életben jobb több lábon állni, és ez egy második biztos alap, a jövőt tekintve. Folyamatosan növekszik, mert mindig jönnek új kihívást és megoldást kereső emberek, akiken jó érzés, hogy úgy tudunk segíteni, hogy közben magunkon is segítünk.

Persze ez nem azt jelenti a médiában megjelentekkel ellentétben, hogy a Groovehouse megszűnik, sőt gőzerővel dolgozunk az ötödik lemezen, mint ahogy ezt már korábban is említettem. Ha ez bővebben érdekel, írj a www.groovehouse.hu honlapon a kontakt címre, vagy a fórumra, ott nagyon szívesen bővebben kifejtem neked.
 
Kerinek üzenem, hogy a lemezeinket nagy bevásárló központokban (pl.: Cora, Tesco, Auchan stb.) lehet kapni, még az egészen régieket is. Amennyiben sehol nem találnád, a május 12-i klubtalálkozónkon (bővebb információ a www.groovehouse.hu-n), hozzá tudsz jutni. Örülök, hogy a zenénk ilyen hatással volt, vagy van az életedben rád. Ha picit is segítettek a dalaink, már megérte! :-) Remélem ez így marad a jövőben is. :-)
 
Azért vagyok nagy bajban, mert azóta, amióta utoljára írtam, szinte semmi új nem történt velem, mert gyakorlatilag kocsiból ki, kocsiba be mozdulatsorból állt az életem. Folyamatosan fellépni voltunk és ma is megyünk. Úgyhogy nézzétek el nekem, ha most picit szegényesebbek a soraim, melyeket lassan zárok is, mert itt vannak értem, és itt toporzékolnak nekem az ajtóban, hogy "elkésünk siessek már"! :-) Így jobb, ha lépek hamarosan!

Ja és még annyit, egy kis helyesbítés. A legutolsó felírásomat helyesbíteném, csütörtökön nem a csak csajokban leszek látható, hanem a sima RTL Reggeliben.

Ha lemegy ez a fellépés sorozat, gazdagodok egy csomó új élménnyel és ezt meg is osztom veletek.

Hamarosan jövök! :-)
 
Puszi: Judy

 Írta: judy_story
Címkék: 7
Értékelés: 4.82715 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 1 meg 2 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007