VÁLASSZ: -

2007-04-27 14:25:08

Mozgalmas napok

Tegnap esküvői ruhapróbán voltam az esküvőnkre. A bőség zavarában elég nehezen tudtam kiválasztani, milyen legyen a ruhám, meg mivel Roli is ott volt, még meg is nehezítette a helyzetet. Úgyhogy valószínű futnom kell még egy kört Roli nélkül, mert ő nem láthatja a ruhát az esküvőig. (A próbát láthattátok, a tegnap esti Fókuszban!)
 
A napokban rengeteg tv-felvételünk volt, úgy rohangáltam mint egy mérgezett egér, egyik helyszínről a másikra. Voltunk Szuperbuli forgatáson a Story TV jóvoltából, ahol külön jó volt, hogy rengeteg előadó barátunkkal találkozhattunk. Bódi Gusztiékkal fel is tudtuk eleveníteni kubai élményeinket, közben jó nagyokat nevettünk...

Bódi Csabit meg kifaggattam az újdonsült szerelméről. :-) Nagyon érdekesnek találom az ő kultúrájukat, ami számunkra szokatlan, de valószínűleg Ők a mi kultúránkkal vannak így. Aztán stúdióba szólítottak minket és előadtuk három kedvenc, legsikeresebb dalunkat. Majd ezt követte egy mélyinterjú, Sándor Andris barátunkkal. Számomra is tartogatott meglepetéseket ez az interjú, hiszen nem volt szokványos. Kissé bulváros, nyíltabb volt. Zsoltit még soha nem hallottam ilyen nyíltan beszélni rólam. Kicsit zavartban is éreztem magam. :-) De mindenesetre nagyon jólesett tőle. Valószínű hamarosan Ti is láthatjátok a Story TV-n, azt hiszem május környékén kerül adásba.
 
A kis állatkertünk szépen növekszik, minden értelemben. Hiszen szaporodtunk 3 pici cicával, és 5 törpenyuszival. Azt sem tudjuk, mikor melyiket dögönyésszük. Már kimászkálnak a fészkükből, lassan figyelnünk kell nehogy rálépjünk valamelyikre. :-)
 
Ma még az öcsém kisbabáját Kelécskét is megölelgetem, úgyhogy abszolút jó dolgom van, körülöttem csak csöppségek. De előtte dolgoztunk egy kicsit Zsoltival, Rolival, meg Zolival az új lemezen. Hát itt is mennek a hülyeségek. Tehát jó hangulatban telik a lemezfelvétel.
 
Holnaptól meg már indul a mandula. Rengeteg fellépésnek teszünk eleget egészen szerda hajnalig. Aztán csütörtökön, máj. 3-án megyek az RTL Reggelibe a Csak csajok-ba. A május 12-i klubtalálkozónk részleteiről fogok beszélni, úgy hogy ha valakit érdekel ez az esemény nézze a műsort!Írta: judy_story
Címkék: 7
Értékelés: 4.04546 Hozzászólások: ()
2007-04-25 11:40:05

Első...

De azt gondolom bele lehet jönni.  Annak idején, amikor megvettem életem első számítógépét, azt sem tudtam hogy nyúljak hozzá, hogy el ne rontsam. :-))) Most meg kenem, vágom. Kis túlzással. :-)
 
Szóval gondolom én, hogy ez is menni fog.
 
Örülök, hogy pörgős, eseménydús életem egy részét  itt is megoszthatom veletek.
 
Szinte minden nap történik velem valami, ami újabb kihívást ad a napnak, készül az ötödik Groovehouse lemez is, ami szerintem elég sok új meglepetést fog tartogatni számotokra, közben folyamatosan járjuk az országot. Külön örülök annak, hogy a Groovehouse-ra még mindig ekkora érdeklődés van, és nagyon hálás is vagyok ezért nektek, akik "életben tartjátok" a zenekart és minket.
 
Ezenkívül a közelmúltban belekezdtünk párommal Rolival egy új vállalkozásba, amelyben szintén sok új színes, érdekes, jó embert ismertem meg, és szerencsére ez napról napra nő újabb kiváló emberekkel, akikkel örömmel, és sikeresen dolgozunk együtt.
 
Nem utolsó sorban a családunkba új jövevény érkezett. Kis Kelemen, aki öcsém és felesége szerelmének gyümölcse. Persze olyan édes gyümölcs, hogy sokszor úgy érzem, beleharapnék, nem tudok betelni vele, annyira szeretem! :-)
 
Szóval pörgök, mint egy búgócsiga, és napról napra, még a jelenhez képest is egyre jobban és jobban érzem magam. :-)
 
Kezdetnek ennyi, hamarosan újra jövök, addig látogassatok meg a
www.groovehouse.hu -n  is. :-)
 
PUSZI: JUDYÍrta: judy_story
Címkék: 16
Értékelés: 4.89285 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Judy ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Hahó itt vagyok! :-) A mai naptól én is megtalálható vagyok itt. Még soha nem volt blogom, úgyhogy lehet, hogy bénázni fogok, de remélhetőleg kapok (ha kérek) segítséget! :-) De azt gondolom bele lehet jönni. Groovehouse zenekar énekesnője. Lemezek: Hajnal, Elmúlt a nyár, Ébredj mellettem. Elismerések: Jakab Líra-díj, Arany Zsiráf-díj, Viva Comet-díj, Bravo Otto-díj.

ÜZENŐFAL

2008-02-29 12:36:59 bodnár gabriella Drukkolok nektek
a babához......
Te fiút,vagy lányt szeretnél??
Ha lány lesz hogy fogjátok hívni????Mikor lesz új lemez???

2008-02-17 17:49:47 Tóth Anasztázia szia Judi nagyon régóta rajongom érted és szeretnélek közelebbről megismerni.

2008-02-14 09:33:02 Barta Éva Hello Judy Barta Éva vagyok Orosról! nagyon sok boldog valentin napot kívánok nektek, sok fellépést!

2008-02-07 19:40:13 SZANDI HALOD TOK JO SZAMAID VANNAK!!

2008-02-03 23:33:50 Novokrescsenszkov Viki Szia Judy!! Én nem vagyok rajongó,de megvallom őszintén eddig is kedveltelek,szerettem a zenéteket,megnéztem a Balázs showt ha benne voltatok;),elolvastam rólatok az újságokban a cikkeket.Nagyon tetszett az esküvői Story címlap meg úgy az egész!!Őszintén írom hogy GYÖNYÖRŰ voltál!!A ruha,a haj,a smink,az egész esküvő!!Áhh!:)Most elolvasva a blogot,teljesen elképzeltem milyen lehetett:)Köszi a bepillantást az életetekbe!!
Nemrég rádiót hallgattam az utcán és akkor leadták a Mit ér neked? című dalotokat!Emlékszem h már hallottam,és meg akartam szerezni,de csak most,ezután jutottam el odáig.Minden nap meghallgatom,pedig nincs is szerelmi bánatom,de annyira gyönyörű,nagyon megfogott!!Hogy lehet ilyen szépen énekelni??Nagyon átérezni hogy beleélted magad!! Zsolti hangja is nagyon jó alatta!! Eddig is voltak nagy kedvenc Groovehouse dalaim (mint olyan sok embernek),újak közül pl. a Szívvel lélekkel(is)nagyon tetszett,de a Mit ér neked? végképp!!Úgyhogy én e dal óta kicsit jobban figyelemmel kísérem az együttest,téged,titeket,kicsit az életeteket,csak finoman:)
Már bánom hogy mikor utaztatok Mexikóba nem mentem oda hozzád egy képért vagy 1 aláírásért,vagy ezt elmondani..Mi ott vagyunk néha gyakorlaton check-in-be még rám is néztél:) Összeilletek a férjeddel nagyon:) Arik vagytok 1ütt!:) Jó hogy Zsoltit is vittétek magatokkal,ezek szerint 3asban is jól elvagytok:)
Bocs a kisregényért,le kellett írnom a gondolataimat:)
Az én kérdésem: milyen volt Mexikó?Mikor utaztok legközelebb valahová? Ha valaki odamegy hozzád mit szoktál szólni?Zavar vagy örülsz neki?
Köszi,szio,sok sikert,boldogságot Nektek!:)))

2008-02-01 15:16:37 Barbi Judy akkor is non szép voltál!! és non jól néztek ki együt!! ne halgas soha senkire.. pusz

2008-01-30 22:40:23 Heni Szia Judy!

Nagyon gratulálok utólag az esküvődhöz!
Nagyon jó volt olvasni a blogodat!
Én is ilyen esküvőt szeretnék!!

2008-01-29 13:48:24 Judit Szia Judy!
A segítségedet szeretném kérni. Nemsokára házasodunk, és szeretnélek megkérni, küldd el nekem a meghívótok szövegét. Az újságban olvastam tavaly, de salynos már nem találom, pedig nagyon frappáns kis szöveg! Mi is hasonló cipőben járunk, és mivel jó ideje együtt élünk, nincs is szükségünk már semmire. E-mail címem: kocsisjudit@dunaharaszti.hu
Köszönöm, és így utólag is sok boldogságot Nektek!
Judit

2008-01-23 10:07:21 salome Szia Judy!Sok boldogságot kívánok nektek.És kisbabát ahogy szeretnétek.Azonban mielött örökbefogadnátok talán segíthetek egy jobb megoldással.Sok sikert kívánok az élethez:Salome

2008-01-12 22:00:13 Nagy Imréné Kedves Judy!
Nagyon örülök ennek a blognak. Én hozzád képest már egy korosodó nő vagyok, közel annyi idős a legidősebb lányom mint te. Amiért örülök annak, hogy van ez a blog, az azért van, mert én már évekkel ezelött akartam veled valahogy beszélni, de sajnos semilyen módon nem sikerült. Óvni akartalak a képmutató barátaidtól. Hogy miért? Talán anyai ösztön, talán azért mert szeretlek, nem tudom. 2005 augusztusában Horvátországban mentünk nyaralni, és amikor átléptünk a határon a megálltunk egy autós pihenőnél. Te is ott voltál az ugynevezett barátaiddal. A mellettünk levő asztalnál ültetek. Te elmentél a mosdóba, és az állítólagos barátaid (egy hölgy és egy hapi) nagyon csúnya szavakkal illettek. Gyakorlatilag mocskolódtak. Ez azt hiszem később ki is derült. Úgy tudom rájöttél milyen ál barátok álnak melletted. Bízom benne, hogy sikerül az ilyeneket a férjed oldalán elkerülnöd. Egyébként utólag is nagyon sok boldogságot kivánok nektek utólag is. A nyáron volt a legidősebb lányom esküvője, és most nyáron lesz a középsőé. Szépek voltatok!!!!
Most jut eszembe remélem a 2005-ös évre jól emlékszem, mert 2002-2006 között minden évben ott nyaraltunk. Tisztelettel Marika

2008-01-05 09:57:39 Szilagyi Imola-Erika Csucsak az eskuvoikepek.

2008-01-01 16:46:16 Eszti Szia Judy!!
Nagyon örülök, hogy írhatok neked, és szeretném elkérni az msn címed( ha van).
Kérlek írj nekem az eeszter93@citromail.hu
e-mail címemre!!
Előre is köszi!És Gratulálok az esküvődhöz!!

2007-12-10 15:51:01 Szami Judy szia!Nekem a plasztikai seb.orvosod neve kellene.Lehetséges?

2007-11-19 11:16:22 Pintér Zita Szia Judy!Én is gratulálok az esküvődhöz igy utólag,és én is nagy rajongód vagyok,bár én nem juthatok el mindeggyikre,de eddig minden Dombóvári xxl-es és Kaposvári fellépéseken ott voltam.Nagyon szeretem a számaitokat és tök jó fejek vagytok a Zsoltival együtt.Puszi:Zita

2007-11-05 21:34:11 Breki Szia Judy!
Szeretnék én is ezúton gratulálni, és sok boldogságot kívánni nektek az esküvőtök kapcsán!!!
Látom már előttem is érdeklődtek az esküvői meghívótokon szereplő versike után. Én is azt szeretném megtudni, hogy hol lehet megtalálni, illetve lennél-e olyan kedves és elküldenéd-e email-ben (he-xy@freemail.hu), vagy ide a blogra, mert a párom és én is hasonló cipőben járunk. :-D Szeretnénk finoman jelezni a kedves násznépnek, hogy nem szeretnék még pl.x+1 turmixgépet.
Előre is nagyon köszi!
Puszi

2007-11-02 07:43:39 Balog Ákos Gratula Juditkám.
Légy boldog!!!!!!!

Ákos

2007-10-27 16:39:34 hajni Kedves Judy! Hajni vagyok. Ott voltam a szolnoki fellépésetelen és nagyon jó volt. Mikor jelenik meg az új lemezetek? Már nagyon várom. Remélem jól telik a házas életed és családalapításos terveid minél hamarabb megvalósulnak. Szia

2007-10-27 10:55:07 Vera Szia!Engem az érdekelne hogy a meghívóra a szöveget honnan találtátok???Én jövőre megyek férjhez és igazából nekünk is pénzre lenne inkább szükségünk(együtt élünk már és felesleges lenne még egy 3.tányérkészlet)...Nem morogtak a vendégek hogy pénzt kértetek?Azt is megköszönném ha leírnád hogy mi is volt az a vers ami a Ti meghívótokon volt vagy legalább az elérhetőséget ahonnan szereztétek!Köszi

2007-10-22 14:04:15 pumukli Haliho.Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.

2007-10-02 18:25:43 Gina1992 Sya,Judy!Mizu veled mostanában?úgy vettem észre hogy a "Growhaus˝ 1 kicsit eltűnt volna a színről?Nem hallani sokat rólatok,Csak az esküvőről lehetett hallani.És a videóklipp?Lessz a közeljövőben?Légysy,írj!Puusy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 2 meg 17 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007